Flytt stuen utendørs

Flytt ut sesongens fineste design!

Sommeren leves og nytes aller best ute. Gjerne i en hyggelig utestue – som ikke bare er møblert med komfortable sittegrupper og småbord, men også dekorative detaljer som puter, pledd og gulvtepper. Ja, for det finnes nemlig tepper som er til utebruk! Rundt teppe, Deco, design Henrik Pedersen for Gloster, fra 8450 kr, ballerud.com.

Den stabelbare metall­stolen Mira har et ukomplisert formspråk som kan passe inn i mange ulike miljøer. Stolen fås i svart, grått og grønt, med og uten armlener. Design Mia Lagerman, 2495 kr, Skagerak.

Hengekøye med frynser, 599 kr, Granit.

Les også: Dette er utemøblene vi ønsker oss nå!

Blomsterpotter, 1300 kr for to, Hübsch.

Blomsterkasse i sertifisert teak, 4550 kr, Cane-line.

Få villainspirasjon: Mellom himmel og hav!

Brune nyanser og mørkere treslag er tilbake for fullt – også utendørs. Den nye utemøbelserien Allaperto Mountain er designet av Matteo Thun & Antonio Rodriguez for Ethimo for å passe inn i fjell-
landskap, og vil være et raffinert valg for en hytte eller et hjem omgitt av kupert steinterreng og bartrær! Loungestol, 9200 kr, ballerud.com.

Flettede kurver, Conical, 580 kr for tre, House Doctor.

Dekorativt fat av sjøgress, Sommar, design Maria Vinka, 89 kr, Ikea.

Myk loungestol, Tuile, designet av franske Patrick Norguet for Kristalia, 22 500 kr, exo.as.

Rottingstol, 3825 kr, Nordal.

Må sommerkveldene vare evig! Lyktene Henning Koppel Hurricane i rustfritt stål og glass er designet for å brukes både inne og ute.
Fra 629 kr, Georg Jensen.