© MENU

Innflytningsgave: 20 gaveideer til det nye hjemmet

På jakt etter innflytningsgave til de nye huseierne eller til venninnen? Vi har funnet 20 flotte innflytningsgaver som garantert vil falle i smak.

Innflytningsgave til venninne

På utkikk etter innflytningsgave til venninnen som endelig har funnet drømmeleiligheten sin? Da er det perfekt å kjøpe en gave som kan heve interiøret og atmosfæren i den nye drømmeboligen. Gå for et stort duftlys i en glassbeholder for å øke velværen i hjemmet, en vakker blomstervase til flotte kreasjoner eller et varmt og deilig pledd.

Her har vi samlet fire innflytningsgaver som er perfekt til venninnen din!

Innflytningsgave til par

Når du leter etter innflytningsgave til par, kan det være utfordrende å finne noe som faller i smak hos dem begge. Gå for eksempel for noe praktisk - kanskje trenger det nye samboerparet en kaffemaskin eller en tekanne? Eller kanskje de trenger noe flott å sette på bordet når de inviterer gjester over på middag?

Nedenfor finner du fire innflytningsgaver til par som garantert vil falle i smak hos dem begge.

Innflytningsgave til han

Har du lett langt om lenge etter en innflytningsgave til vennen eller broren din? Det finnes mange smarte, funksjonelle og flotte ting til hjemmet - som mest sannsynlig vil falle i smak hos enhver mann! En smarthøytaler vil for eksempel være helt perfekt når han vil ta med seg musikken rundt i hjemmet. Eller kanskje han har begynt å fordype seg i baristakunstens verden?

Her vil du finne fire innflytningsgaver som vil falle i smak.

Innflytningsgave til hus

Innflytningsgaver kan noen ganger være gull verdt. Kanskje er du på leting etter en gave til et hus? Da kan skjemme bort de nyinnflyttede med helt essensielle og funksjonelle møbler som brukes flittig i hverdagen, eller med tidløst kvalitetsdesign som du vet de kommer til å bruke år etter år.

Nedenfor finner du fire idéer til innflytningsgave til huset.

Innflytningsgave til student

Som student er ofte både plass og økonomi en mangelvare, og da kan det være helt avgjørende med smarte løsninger som gjør at de både sparer tid og penger. Gå for en praktisk innflytningsgave og kjøp to, tre eller seks oppbevaringsbokser som kan stables oppå hverandre - da har man både god oversikt og tingene tar opp mindre plass.

Her får du fire gode tips til innflytningsgave til studenten - som de garantert vil sette pris på.