Dette er utemøblene vi ønsker oss nå!

Når sommeren endelig kommer, gjelder det å ha alt klart slik at den nytes til fulle - fra første solstråle, fra første sekund!

Den norske produsenten Sundays lanserer en ny serie med et mykere uttrykk enn tidligere design, inspirert av Sørlandets vennlige svaberg. Møblene er av pulverlakkert aluminium, med vannavisende puter, og er laget for å tåle den norske sommeren slik den faktisk er: nydelig, skiftende og til tider ganske tøff. Loungegruppe (sofa, to stoler og bord), Core, design Torsteinsen Design, 49 990 kr, Sundays.

Stram Loungestol, Oluf, 2380 kr, House Doctor.

Møbler i rotting og bambus gir uteplassen et bohemsk og sjarmerende uttrykk, og skaper miljøer som lokker til avslapping og bekymringsfrie dager under solen. De nye loungestolene i kolleksjonen Feel fra danske Tine K Home har brede, runde former som gjør dem like fine å se på som de er gode å sitte i. 3400 kr per stykk, Tine K Home.

Plantekasse på hjul, med plass til en hel urtehage eller et bugnende bed, 2699 kr, Bedd.

Se her: Slik lager du din egen urbane jungel i byen!

Stilfulle utemøbler som er komfortable, koselige og som er tørre igjen bare en time etter en regnskur? Ja takk! Moments, fra 4200 kr, Cane-line.

Metallespaljé med veggfeste, 599 kr, Granit.

Se også: Skap en grønn oase på terassen!

En klassiker til hagen i hvitlakkert eik, A2, designet av Artur Lindqvist i 1930, 3850 kr, Grythyttan Stålmöbler.

Rundt loungebord i pulverlakkert stål, Krokholmen, 349 kr, Ikea. 4. , Bedd.

Plantekasse på ben, 544 kr, Søstrene Grene.

12 ideer til et inspirerende uteliv!