NATURE by Krafted – en utstilling med fokus på naturen

Det er snart et år siden det norske designstudioet Krafted lanserte sin første kolleksjon. Nå skal 60 forskjellige og nye design stilles ut.

Med forankring i nordisk design og et fokus på bærekraft og godt håndverk lager norske Krafted designprodukter som er skapt for å vare lenge. 5. mars ønsker de velkommen til åpning av utstillingen NATURE by Krafted, hvor den nye kolleksjonen, som inkluderer møbeldesign, glassprodukter, tepper, tekstiler, fliser, keramikk og tilbehørsprodukter, blir lansert.

© Elisabeth Heier

Modi Coffee Table, designet av Lars Ernst Hole for Krafted.

Kunstinstallasjoner med et viktig budskap

I tillegg til de forskjellige designene fra Krafted vil utstillingen by på tre kunstinstallasjoner av Lars Ernst Hole, designstudioets grunnlegger. Budskapet som her vil formidles er støtte til fokuset på å bevare naturen for fremtidige generasjoner.

© Elisabeth Heier

Degrees Chair og Layer Coffee Table av Lars Ernst Hole for Krafted

Bli med på foredrag

På åpningsdagen kan man også delta på seminaret NATURE hvor seks ulike fordrag, av Snøhetta, Minera, Norsk Skogselskap, Krafted og Ann Solveig Nystad setter fokus på verdien av biologisk mangfold, bærekraftig produksjon, håndverk og skogforvaltning.

© Elisabeth Heier
© Elisabeth Heier

Modi sofa av av Lars Ernst Hole for Krafted

Når og hvor

Utstillingen finner sted på Vestfossen Kunstlaboratorium og er åpen 5. og 7.-8. mars. Det er gratis inngang alle dager – du kan lese mer om arrangementet her.

© Trine Hisdal

Kaen av Ida Harr og Fredrik Bull for Krafted