Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

10 perfekte valentinsgaver til henne

Har du en kvinne i livet ditt som fortjener litt ekstra oppmerksomhet på Valentinsdag? Her er våre beste gaveideer til henne!

Valentinsdagen, også kalt alle hjerters dag, er like rundt hjørnet - men hva skal du gi henne i gave? Vi hjelper deg med inspirasjon til den perfekte valentinsgaven.

Valentinsgave til henne

© The Body Shop

Deilig massasje

Invester i en god massasjeolje, tenn lys og skjem henne bort med en deilig kroppsmassasje. Denne klassiske massasjeoljen med duft av fransk lavendel har beroligende egenskaper og er utviklet for at man virkelig skal kunne slappe av.

French Lavender Massasjeolje, The Body Shop, 259 kr.

Happy Valentines

© Morgenlevering

Frokost på sengen

Gjør stas på din kjære med deilig frokost servert på sengen. Ved å legge inn en bestilling på morgenlevering.no slipper du å risikere at kjøleskapet er tomt den 14. februar. Her kan du i tillegg få levert både blomster og favorittavisen på døra.

Frokostpakke levert av Morgenlevering, fra 189,90 kr.

Bloster til valentinsdagen

© Interflora

En bukett roser

Selvsagt kan det være nok å fortelle den utvalgte hvor mye hun betyr for deg, men siden det tross alt er Valentinsdagen - hvorfor ikke si det med romantiske roser?

På rosenes språk har hver farge en egen betydning. For eksempel symboliserer røde roser kjærlighet, mens burgunderrødt betyr skjønnhet, lyserosa beundring og hvite roser respekt og ydmykhet. I tillegg sier også det konkrete antallet røde roser noe bestemt, hvor foreksempel tre er "jeg elsker deg" og 12 betyr "evig kjærlighet".

Rosedrøm hos Interflora, fra 295 kr.

Middag for to på Valentines Day

© MatPrat

Middag for to

Visste du at visse typer mat kan ha en forførende virkning? Så hva med å ta din kjære med ut og spise, eller tenne lys, åpne en flaske vin og diske opp med en romantisk middag hjemme?

denne siden finner du forslag til tre forskjellige Valentinsdags-menyer.

Gaveide til valentinsdag

© Oslo Fjord Sauna

Badstue

Badstuflåter trender som aldri før, og hva er vel mer perfekt enn å feire Valentinsdagen med nydelig utsikt over vann og vinterland? En god, gammeldags utfordring er dessuten den beste form for flørting, så vedd gjerne på at hun "aldri kommer til å tørre bade".

Drop-in badstue, Oslo Fjord Sauna, fra 100 kr.

Selvlagd er vellagd på valentines day

© We Are Knitters

Strikk-selv-sett

Uansett om har rukket å bli bitt av strikkebasillen eller ei – det å kunne tre en selvlagd genser over hodet er veldig stas. Hos We Are Knitters finner du strikke- og heklepakker i forskjellige vanskelighetsgrader, som inneholder alt hun trenger til sin nye favorittgenser.

Sundby Sweater Strikkepakke, We Are Knitters, 1650 kr.

Valentines Day gaveideer

© Escape Hunt

Escape Room

Konseptet begynner å bli mer og mer utbredt i Norge, men kan fortsatt kalles en date utenom det vanlige. Gi bort en opplevelse fylt med gåter, ledetråder og mysterier. Det finnes flere forskjellige Escape Room-konsepter, dette er tilgjengelig i Bergen, Oslo og Trondheim.

Escape Room, Escape Hunt, 460 kr per pers (med to deltakere).

Noe nytt til senga

Gå våren i møte og gi kvinnen i ditt liv et sengesett i deilige, myke blåtoner. Og du vet, nytt sengetøy kan føre til både det ene og det andre...

Dynetrekk i bomullskrepp, Lexington, 1495 kr.

Skøyer i valentinsgave

© XXL

Den perfekte vinterdaten

Hva er vel mer romantisk enn å gå på skøyter sammen? I de fleste større byer blir det på vinteren satt opp kunstisbaner, og i Oslo er Spikersuppa Rink den best egnede for romantikk. Har hun ikke skøyter? Da kan du enten kjøpe nye eller leie. Husk også å pakke med et pledd og en termos med noe godt og varmt i.

Victoria Kunstløpskøyte, XXL, 299 kr.

Valentines Day gave

© Barista School

Kurs i kaffebrygging

Det sies at "lykken er aldri mer enn en kaffekopp unna", så hva med å overraske henne med et kurs i håndbrygging hvor man lærer å brygge skikkelig god kaffe hjemme? Ta kurset sammen - og se på det som en investering i et langt og lykkelig forhold.

Kurset Brewing hos Barista School, 1750 kr.

Relaterte artikler