10 perfekte valentinsgaver til henne

Har du en kvinne i livet ditt som fortjener litt ekstra oppmerksomhet på Valentinsdag? Her er våre beste gaveideer til henne!

Valentinsdagen, også kalt alle hjerters dag, er like rundt hjørnet - men hva skal du gi henne i gave? Vi hjelper deg med inspirasjon til den perfekte valentinsgaven.

Deilig massasje

Invester i en god massasjeolje, tenn lys og skjem henne bort med en deilig kroppsmassasje. Denne botaniske massasjeoljen med en frisk duft er helt perfekt til tørr hud, og vil sørge for å etterlate huden silkemyk og behagelig.

AESOP Breathless Massasjeolje, 336 kr.

© morgenlevering

Frokost på sengen

Gjør stas på din kjære med deilig frokost servert på sengen. Ved å legge inn en bestilling på morgenlevering.no slipper du å risikere at kjøleskapet er tomt den 14. februar. Her kan du i tillegg få levert både blomster og favorittavisen på døra.

Morgenlevering, pris på bestilling.

© Interflora

En bukett roser

Selvsagt kan det være nok å fortelle den utvalgte hvor mye hun betyr for deg, men siden det tross alt er Valentinsdagen - hvorfor ikke si det med romantiske roser?

På rosenes språk har hver farge en egen betydning. For eksempel symboliserer røde roser kjærlighet, mens burgunderrødt betyr skjønnhet, lyserosa beundring og hvite roser respekt og ydmykhet. I tillegg sier også det konkrete antallet røde roser noe bestemt, hvor foreksempel tre er "jeg elsker deg" og 12 betyr "evig kjærlighet".

Rosedrøm hos Interflora, fra 199 kr.

Middag for to

Visste du at visse typer mat kan ha en forførende virkning? Så hva med å ta din kjære med ut og spise, eller tenne lys, åpne en flaske vin og diske opp med en romantisk middag hjemme?

Vi har en rekke inspirerende oppskrifter som garantert vil falle i smak. Dere kan starte kvelden med en deilig aperitiff , etterfulgt av et bedre måltid med forrett, hovedrett og en fristende dessert.

Lesestoff

Har du en interiørinteressert kjæreste? Så er det 3 utgaver av BO BEDRE du skal gå for. Gå for ett av våre tilbudspakker, hvor du kan velge å få med en skinnveske fra Adax, en flott Kähler-vase eller en deilig og myk morgenkåpe. Fra kun 198 kr. Se tilbudene her.

På utkikk etter innflytningsgave til en venninne? Vi har samlet 20 flotte innflytningsgaver her.

Selvlagd er vellagd på valentines day
© We Are Knitters

Strikk-selv-sett

Uansett om har rukket å bli bitt av strikkebasillen eller ei – det å kunne tre en selvlagd genser over hodet er veldig stas. Hos We Are Knitters finner du strikke- og heklepakker i forskjellige vanskelighetsgrader, som inneholder alt hun trenger til sin nye favorittgenser.

Sundby Sweater Strikkepakke, We Are Knitters, 1.563 kr.

Noe nytt til senga

Gå våren i møte og gi kvinnen i ditt liv et sengesett i deilige, myke toner. Og du vet, nytt sengetøy kan føre til både det ene og det andre...

Dynetrekk i sateng, Myyk, fra kr 1.300.

© Skatepro

Den perfekte vinterdaten

Hva er vel mer romantisk enn å gå på skøyter sammen? I de fleste større byer blir det på vinteren satt opp kunstisbaner og i Oslo er Vannspeilet i Bjørvika best egnet for romantikk med sine vakre omgivelser. Husk også å pakke med et pledd og en termos med noe godt og varmt i.

Har hun ikke skøyter? Da kan du kjøpe de klassiske Roces Paradise Kunstløpskøyterfra Skatepro, 889 kr.

© Grand Hotel

Book dere inn på en av Grand Hotels vakre suiter

Grand Hotel Oslo har et stor utvalg av luksuriøse suiter til enhver smak. Noen av disse er blant annet Tårnsuiten, som er plassert i klokketårnet på Grand Hotel med tre intime etasjer og en 360-graders utsikt over hele Oslo. Eller Mikadosuiten hvor alle veggene er malt i en romantisk rosa perfekt for å feire kjærligheten.

Grand Suiter på Grand Hotel, fra 10.800 kr. per natt.

© FuelBox

Bli bedre kjent med hverandre

FuelBox til par inneholder 170 åpne spørsmål som vil gi deg og partneren din mulighet til å snakke sammen om viktige, morsomme og alvorlige sider ved livet. Med dette spille vil dere bli enda bedre kjent og det vil føles som å gå på deres aller første date igjen.

FuelBox PAR, FuelBox, 599 kr.