Bang & Olufsen lanserer nyhet tilpasset nordiske hjem

Designet bygger videre på noen av B&Os mest populære produkter.

© Bang & Olufsen

Med utgangspunkt i historien

Under møbelmessen Salone del Mobile i Milano lanserte Bang & Olufsen tv-en “Beovision Harmony”. Lanseringen var en del av utstillingen "93 år med magi: En dialog mellom fortid og nåtid". Det var nemlig nettopp i dialogen mellom fortid og nåtid at merkets nye TV ble til, da konseptet bak Beovision Harmony bygger på den gamle Capri-serien fra 1956.

© Bang & Olufsen

Fra TV til skulptur

Den nye tv-en er utstyrt med en førsteklasses skjerm fra LG, samt med fronter i eik og aluminium. Frontene åpner seg når man skrur på fjernsynet, og høyden justeres automatisk til synshøyde. Skjermen senkes når apparatet ikke er i bruk, og dermed unngår man at interiøret forstyrres av skjermen:

– Høy bildekvalitet kombinert med kraftfull og intens lyd gir en fantastisk TV-opplevelse. Men, en stor skjerm er sjeldent velkommen som en del av interiøret i hjemmet. Med Beovision Harmony ønsket vi å skape en meningsfull gjenstand til hjemmet, som fyller mindre rent visuelt, men som forvandles til et møbel man kan knytte seg til følelsesmessig, sier John Mollanger, Bang & Olufsens Executive Vice President for Brand and Markets.

Tv-en kommer i kombinasjonen eik og aluminium og Grey Melange i stoff og aluminium.

Beovision Harmony inklusive LG OLED C9 77" TV-skjerm er tilgjengelig fra oktober 2019 og har en veil. utsalgspris på 18.500 EUR.

© Bang & Olufsen

LES OGSÅ