© shutterstock

Spis sunt og enkelt med en matkasse

Så å si alle ønsker vel å spise sunt. Vi blir mer og mer bevisste betydningen av et godt og næringsrikt kosthold. Både helse og velvære stiger i takt med at vi nyter ferske råvarer og stort mangfold i matveien. Men så var det det med tidsbruken.

Det er ikke alltid enkelt å finne rom i hverdagen til å handle inn ferske ingredienser, for ikke å snakke om å sette av nok tid til å forberede og lage middag hver eneste dag. I tillegg er det ikke alle som liker den kreative utfordringen det er å drømme opp nye og spennende retter dag etter dag.

Løsningen kan være en matkasse. Da får du velge matretter etter eget ønske online, og så får du ferske ingredienser levert hjem på døren en gang i uken. Dette er den enkleste måten å spise sunt på selv når vi har en hverdag med lite tid til overs.

Velg mellom skreddersydde måltider

En matkasse som du bestiller hos HelloFresh kan bestå av alle de ingrediensene du behøver for å lage bestemte retter. Utvalget av oppskrifter som du finner ukentlig er svært bredt. Her er det bare å velge og vrake blant fristende alternativer.

Mangfoldet er stort, slik at du finner noe som passer for enhver smak. Det inkluderer selvsagt alternativer både for vegetarianere og kjøttetere. Du kan velge eksotiske saker med masse krydder og spennende ingredienser, eller holde deg til mer tradisjonelle saker. Valget er alltid ditt.

Har du lyst til å legge om kostholdet, for eksempel ved å spise mer fisk, mindre kjøtt eller lignende gjør du det enkelt ved å velge passende oppskrifter. Måltidene er enkle å lage og siden alt av planlegging og preparasjon allerede har blitt gjort sparer du masse tid på denne måten.

Sett sammen akkurat den matkassen du selv ønsker

Vi har allerede understreket at du velger mellom svært mange mangfoldige retter hos HelloFresh hver uke. I tillegg kan du gjøre dine egne tilpasninger. Dermed får du alltid full kontroll over nøyaktig hva slags matvaner og kosthold du og familien har.

Velg og vrak blant forskjellige menyer som passer for eksempel for de som ønsker en diett med få kalorier, de som foretrekker å gjøre det så raskt og enkelt som mulig, eller storfamilier. Deretter kan du altså også skifte ut ingredienser etter egen og familiens smak til du får en matkasse som inneholder akkurat det du og dere har lyst på.

Ønsker du å lage mat i henhold til egne oppskrifter, så bare bestiller du ingrediensene du behøver. De leveres på døren, og du får alltid ferske varer som holder høy kvalitet.

Sett abonnementet ditt på pause når det passer

I utgangspunktet tegner du et abonnement med HelloFresh for å få matkassen din levert hjem hver uke. Det er viktig å understreke at dette opplegget er så fleksibelt som bare det. Du kan ta pause fra abonnementet når det passer – for eksempel i anledning ferier og annet.

Bindingstid foreligger heller ikke, slik at du når som helst kan trekke deg. I det hele tatt er opplegget så lite rigid som overhodet mulig.

HelloFresh gjør det enkelt å spise sunt

Planlegg dine matkasser med HelloFresh, og få full kontroll over både kassens innhold og når den leveres hjemme på døren. Du tilpasser nemlig ikke kun nøyaktig hva du ønsker å spise dag for dag. Du kan i tillegg gjøre sånn at ukens matvarer dukker opp når det passer aller best for deg. Dette medfører at du sparer svært mye tid som ellers går med til planlegging i hverdagen.