Hovedrett Hurtigstekt tunfisk med wasabimajones Tunfisk er ekstra lekkert servert med sprø agurksalat og spicy majones. Av Lone Kjær — 12. april 2019 #oppskrift #mat #fisk Den hvide tallerken er privateje, små keramikskåle fra K.H. Würtz, lille ske fra Artilleriet. © Anders Schønnemann Den hvite tallerkenen på bildet tilhører stylisten, de små keramikkskålene er fra K.H. Würtz og den lille skjeen fra Artilleriet. Hurtigstekt tunfisk med wasabimajones Appetittvekkende tunfisk i skjønt selskap med sprø agurksalat og spicy majones. Oppskriften er til 4 personer: Dette trenger du: Hurtigstekt tunfisk 1 stykke tunfisk ca. 400 g olje til pensling 1- 2 ss. ristede sesamfrø 1 grønn chili 2 stilker vårløk litt thai-basilikum til pynt Agurksalat 1 agurk 1 grønn chili 1 bunt dill saften av 1 lime 2 ss. ristet sesamolje Wasabimajones 4 ss. majones wasabipaste ca. 1 ss. ristede sesamfrø Fremgangsmåte: Wasabimajones Rør majones sammen med wasabi etter smak, og tilsett så sesamfrø. Agurksalat Del agurken på langs, fjern frøene med en teskje, og skjær så agurken i tynne skiver. Del chilien, skrap ut frøene og finhakk Hakk dillen. Bland agurk med chili, dill, limesaft og sesamolje. Hurtigstekt tunfisk Pensle fisken med olje, og stek på en varm grill i 1-2 minutter på hver side - avhengig av tykkelsen på fisken. Dryss fisken med sesamfrø, og skjær den så i skiver. Finhakk chili og skjær vårløken. Topp den grillstekte tunfisken med chili, vårløk og thai-basilikum, og servér med agurksalat og wasabimajones. LES OGSÅ Kjøkken Ny oppskrift på gammelt kjøkken Mat 3 ideer til mat med mozzarella Shopping Smått, men godt! Håndplukket til deg Mat Vitello Tonnato Dessert Hvite sjokoladetrøfler med pasjonsfrukt og lime Dessert 12 enkle oppskrifter på hjemmelaget julekonfekt Forrett Padron-paprika med za'atar Mat Béarnaisesaus - Slik lager du enkelt sausen på 10 minutter Mat Hvit saus - Slik lager du den på kun 5 minutter