Finn drømmesengen: 3 ulike prisklasser

I 2013 startet danske Martin Byskov opp selskapet Bedre Nætter, som en av tre unge gründere, alle med visjonen om å selge bedre søvn og hverdagsluksus til rimelige priser.

"Vi synes hele prosessen med å kjøpe en seng var forvirrende. Man prøver sengen i en butikk, fullt påkledd, og i løpet av 3 minutter tar man en vurdering på om man kommer til å sove godt i sengen. Det tenkte vi at vi kunne gjøre bedre," sier Martin Byskov.

Og det fikk de til. Bedre Nætter er i dag Danmarks største forhandler av senger online, og ved å selge eksklusivt online sparer de på utgiftene til butikker og showrooms. Nettopp derfor kan de tilby senger av høy kvalitet til ekstremt fordelaktige nettpriser, og kundene får en 100-dagers prøveperiode hjemme i eget soverom.

Men hvordan kan du bestemme deg for hvilken seng du skal velge, uten å prøve den i butikken først? Vi spurte Martin Byskov, som forklarte prosessen:

"Vi har brukt 7 år på å optimalisere konseptet, og jobber fremdeles med å gjøre det enda enklere hver eneste dag. Vi jobber med flere parametere som:

Tilpasning:
Vi har anbefalinger for hvilken fasthet du skal velge basert på vekten din. Disse anbefalingene er basert på de mange tusen sengene vi allerede har solgt, og sørger for at vi treffer riktig nesten hver gang. Hvis vi ikke treffer riktig, har kunden 100 dager til å bytte fasthet i sengen, det er helt gratis. Du skriver til oss, og så får du en ny madrass levert i en annen fasthet.

Kansellering:
Hvis du ikke liker sengen i det hele tatt, tilbyr vi muligheten for at du kan skrive til oss i løpet av de første 100 dagene, hvor vi mot et gebyr på 1999,- kommer og henter sengen og refunderer kjøpesummen.

Kvalitet
Først og fremst sørger vi for å ha noen virkelig gode senger, bygget av kvalitetsmaterialer. Så hvis en kunde ser på senger til for eksempel 15.000 kroner og kjøper en seng av oss - så vil de alltid få en bedre seng enn alternativene de har sett andre steder.

I tillegg har vi kundeservice åpen hver dag mellom kl 9-23, slik at du kan få hjelp umiddelbart når du trenger det. I tillegg tror vi sterkt på å være transparente, så vi leverer gratis i hele Norge, og alle våre priser inkluderer bein - what you see is what you get!"

Det er altså mange gode grunner til at det kan være lurt å kjøpe din neste seng over nettet, i stedet for på den tradisjonelle måten. Ikke minst i disse corona-tider, hvor alle oppfordres til å holde seg mest mulig hjemme. La deg inspirere og finn din nye drømmeseng blant sengene i de ulike prisklassene under - men aller først: Har danskene ulike preferanser enn oss nordmenn?

"Det er marginale forskjeller der vi kan se at komfort og utseende veier litt høyere i Norge enn i Danmark, mens allergivennlige sertifiseringer som Svanemerket vektes litt høyere i Danmark enn i Norge. Samlet sett er vi imidlertid utrolig like hverandre!"

Tre senger - tre prisklasser:

Rimelig
Navn: Senses Motion
Pris: 31.999,-

Sengen Senses Motion er alt du kan forvente av en kvalitetsseng, med en formidabel, svanemerket overmadrass som gjør at du ligger mykt uten å få det for varmt. Den gode komforten finnes i fjærmadrassen, som har fleksible pocketfjærer og fem komfortsoner. Omkring fjærene finner du et ventilerende lag av hybridskum, som bidrar til en sunn og langtidsholdbar seng. Med Senses Motion blir det lettere å gli inn i drømmeland, og våkne opp bedre uthvilt, frisk og fornøyd.

Bedre Nætter har alltid gode tilbud på senger, og her finner du de beste tilbudene akkurat nå!

Medium
Navn: Haven Mayan
Pris: 40.999,-

Utgangspunktet for den gode søvnen ligger i fjærmadrassen, og Haven Mayan er bygget med 7 komfortsoner, som gjør at sengen omfavner kroppen og sikrer god støtte. Overmadrassen har en kjerne av 100% naturlig lateks, som sikrer en pustende overflate. Foruten å være Svanemerket (noe polstringen omkring fjærene også er), har overmadrassen et Rönd-behandlet trekk som bakteriene ikke kan leve i. Trekket består samtidig av økologiske trefibre som har en imponerende evne til å absorbere fukt. Sammenlagt sikrer det deg en svært sunn og komfortabel seng!

Eksklusiv
Navn: Ovia Diamant
Pris: 46.999,-

Dette er sengen for deg som ønsker luksus og forventer det ypperste: godt håndverk og det beste av materialer. Overmadrassen i 100% lateks er produsert etter den spesielle SonoCore-metoden, og den er økologisk, slitesterk, ventilerende og spesielt allergivennlig - i tillegg til å gi fremragende støtte. Fjærmadrassen spiller den store hovedrollen, og takket være Bedre Nætter sitt fjærsystem, Unita™, har samtlige fjær en mindre innvendig fjær, som automatisk gir ekstra støtte i de områdene hvor presset stiger. Slik sikres du en individuell komfort, og det er dessuten to lag av pocketfjærer i rammemadrassen.

Dette er også Martin Byskov sin personlige favoritt, og her forteller han hvorfor:

“Jeg ble pappa for noen måneder siden, og når søvnen blir avbrutt flere ganger hver natt, er det veldig viktig å få mest mulig ut av de timene med søvn man kan få. Vi har valgt å ha den justerbare modellen, som spesielt kjæresten min ikke kunne vært foruten i perioden hun ammer om natten.”

Hele utvalget av Bedre Nætter sine senger finner du her!