Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Smart (og fin!) teknologi til hjemmet

Teknologi og maskiner som gjør hverdagen litt lettere – og i tillegg ikke er så verst å se på.

Teknologi og maskiner kan være gode hjelpere, men de er ikke alltid så fine å se på. Her har vi funnet noen smarte løsninger som tilfredsstiller flere behov.

Dette kjøkkenet fra Reform har diskré, teknologiske løsninger og ingen stor kjøkkenvifte som stjeler oppmerksomheten fra den lekre innredningen.

Bli med hjem til en familie som tenkte smart teknologi da de bygde hus.

© Bang & Olufsen

Beolab 50 er en mindre utgave av B&Os mest avanserte høyt-taler, BeoLab 90. Det er en høyttaler for dem som ikke vil kompromisse på verken lyd, design eller kvalitet.
126 000 kr, Bang & Olufsen.

Hold deg oppdatert på nyheter fra designverdenen – meld deg på vårt nyhetsbrev her!

© Miele

Stue og kjøkken smelter nå sammen, og da kreves det lekre teknologiske løsninger. Som Mieles SmartLine, her vist med en induksjonstopp supplert med grill og japansk teppanyaki. Pris på forespørsel, Miele.

Se flere inspirerende kjøkken her!

© Blanco

Kjøkkenvasken Blanco Axia III i antrasitt kommer med to kummer og skjærebrett. Silgranit er et komposittmateriale bestående av 80 prosent granitt, kombinert med akryl. Overflaten er både ripe- og varmeresistent, 9535 kr, Blanco.

© Luxaflex

Fjernstyr gardinene! Powerview motorisering fra Luxaflex lar deg tidsinnstille gardinene dine til å passe dine behov. Smart Kit med fjernstyring og hub, 3100 kr, motor, fra 1900 kr, Luxaflex.

© Samsung

The frame kan endre måten vi ser på tv – når den er avslått! Når den ikke er i bruk kan du sette Samsungs nye tv i «art mode» og velge et kunstverk som kan pryde skjermen i stedet.

Takket være den klassiske bilderammen, ser den ut som et fint bilde på veggen. The Frame, 55", 18 995 kr, Samsung.

Se flere eksempler på hvordan lyd og bilde kan integreres i innredningen på en kul måte i denne saken.

© Ikea

Smart belysning som kan styres med telefonen finnes det mer og mer av.

Tidligere i år lanserte Ikea Trådfri-systemet med blant annet en trådløs dimmer og mulighet for å stille inn lyset til å tennes og slukkes på bestemte tidspunkter.
Priser fra 95 kr per komponent, Ikea.

Trådløse høyttalere

© Produsentene

Til venstre: Podspeakers er et dansk produkt som siden lanseringen i 1990 har fått ikonstatus blant musikkinteresserte. Nå kan du selv sette sammen høyttalerring, ben og kabinett og lage din helt egen modell. Som vist, ca. 6000 kr, Podspeakers.

Øverst til nederst:

JBl PLaylist har innebygget Chromecast, så alt du trenger å gjøre for å høre på musikk er å trykke på en knapp. Kan settes sammen til et multiromsanlegg. 1800 kr, JBL.

BeoPlay P2 er designet av Cecilie Manz, som har skapt en enkel Bluetooth-høyttaler med kun en av og på-knapp og mutefunksjon når du banker på fronten. Den er så liten at den passer i en håndveske. Fås i blå, sand og svart, 1699kr, B&O Play.

Moveit er en bærbar høyttaler med fronter du kan skifte ut. Høyttaleren kan kobles til et multiroms-anlegg, som styres med en app. Fås med bluetooth og wifi, 2375 kr, eller kun med bluetooth, 1799 kr. Nye fronter, 399 kr per stykk, Sackit.

© Richardclarkson.com

Floating Cloud er mer lek enn alvor. Bluetooth-høyttaleren er gjemt inne i en sky, som kan lage lyn og tordenskrall. Skyen svever over en plate ved hjelp av magneter.

Pris på forespørsel, Richardclarkson.com.