Smart (og fin!) teknologi til hjemmet

Teknologi og maskiner som gjør hverdagen litt lettere – og i tillegg ikke er så verst å se på.

Teknologi og maskiner kan være gode hjelpere, men de er ikke alltid så fine å se på. Her har vi funnet noen smarte løsninger som tilfredsstiller både de estetiske og teknologiske behovene.

Trådløs lyd

Lekker høyttaler fra Bang & Olufsen som kan plasseres på tre måter: Den kan stå oppreist, ligge flatt eller henges elegant på veggen.

Besound Level, fra 13 290 kr, Bang & Olufsen.

Passer overalt

The Serif fra Samsung er fin både forfra, bakfra og fra siden. Til forskjell fra vanlige tv-er som vanligvis plasseres mot en vegg, kan denne plasseres hvor som helst i rommet – til og med midt i.

The Serif, fra 7990 kr, Samsung.

Bli med hjem til en familie som tenkte smart teknologi da de bygde hus.

Nytt design

Den klassiske Beoplay A9 høyttaleren til Bang & Olufsen er for første gang laget i en versjon av perleblåst aluminium. Aluminiumringen, med sin ikoniske sirkulære form, fremheves av en polert overflate. Det vevde stoffdekselet fra Kvadrat, i varme fargetoner, står i kontrast til de kjøligere tonene i aluminiumet.

Beoplay A9 Nordic Ice Edition, fra 32 990 kr, Bang & Olufsen.

Fleksibelt

Dette minimalistiske stativet fra Eva Solo et et godt alternativ dersom du allerede har en tv. Med et stativ har du mer fleksibilitet i innredningen. Kommer i fargene sort og rustfritt stål.

Carry, 2999 kr, Eva Solo.

Se flere eksempler på hvordan lyd og bilde kan integreres i innredningen på en kul måte i denne saken.

Helt skjult

Hvis du ikke ønsker å ha tv i stua, kan kanskje en prosjektor være løsningen? Den nye prosjektoren til XGIMI er så lyssterk at den også fungerer i dagslys. Perfekt!

Halo+ bærbar LED-prosjektor, 9799 kr, XGIMI.

Hold deg oppdatert på nyheter fra designverdenen – meld deg på vårt nyhetsbrev her!

Fargefest

Med Samsung sitt nye kjøleskap kan du skreddersy design, materiale og farge etter din smak og få et personlig uttrykk på kjøleskapet.

Bespoke kjøleskap, 13 990 kr, Samsung.

Liten og diskré

Neato Robotics lanserte nylig to nye robotstøvsugere designet for større hjem på opptil 250 kvm. Robotstøvsugerne har et HEPA-filter som samler opp 99,97% av allergener, og reduserer luftveisproblemer som astma og allergier. Og det beste? Designen er slettes ikke så verst.

Neato robotstøvsuger, fra 7999 kr, Neato.