Slik gjør du lyd og bilde usynlig

...nesten iallfall! Om det ikke blir helt usynlig, finnes det løsninger som integrerer tv og musikk i innredningen på en kul måte. Her er 7 favoritter!

Tv-en forvandles til kunstverk
© Produsenten

The Frame er tv-en som istedenfor å bli svart når du slår den av, forvandles til et kunstverk på veggen. Dermed glir den rett inn på en bildevegg!

Én optisk kabel ned fra «bildet» gjør helheten penere og du slipper ledningsrot. Braketten No Gap sørger for at det henger helt inntil veggen uten glippe. Genialt! Herligheten er designet av Yves Bahar og kommer til salgs hos Elkjøp i begynnelsen av sommeren.

I huset på 655 kvadratmeterhar de usynlig lyd som strømmes fra 32 høyttalere plassert på taket!

Trådløs drøm på veggen
© Produsenten

Disse sekskantede høyttalerne fra Bang & Olufsen er en drøm for øyet! La de gli i ett med en farget vegg, slik som på bildet eller lag et mønster som synes ved å blande flere farger sammen. Her kan du virkelig slippe kreativiteten løs og designe din helt egne vri. Beoshape er designet av Øivind Alexander Slaatto og fås i et stort fargespenn, inkludert svart og grått.

Husk å abonnere på nyhetsbrevetvårt og få flere nyheter og innredningstips rett i innboksen!

Minimalistisk og elegant
© Produsenten

Montanas lydsystem er selvfølgelig like stilfullt som resten av oppbevaringen deres. Minimalistisk og elegant! Modulene kan settes sammen slik du vil og fås i 42 ulike farger. Du får Montanas sound system 1-2-3 med høyttalere i tre ulike størrelser og en forsterker, tilpasset de ulike modulene.

Er du opptatt av å ha et hjem fritt for ledninger?Slik får du et trådløst hjem!

Speil deg i tv-en!
© Produsenten

Speilet som har fått navnet «Secret» bærer på en hemmelighet! Det som ser ut som et speil er nemlig en tv, integrert i speilet. Snakk om å gå i ett med interiøret!

Hvis du ønsker en annen type flate enn speil, kan du få den i svart, grått, bronsefarget og champagnefarget. Rammen og kantene kan også varieres etter uttrykket du ønsker. Speilet måler B 125 x H 201 cm og lages av italienske Longhi.

Stilfull retrolyd
© Produsenten

Sverger du til vinyl og cd-er er denne Hi-Fi-konsollen fra Stellar Works det perfekte følget! Minimalistisk form og varm valnøtt skaper en stilfull balanse og har plass til både platespiller og en god samling cd-er.

Ett multimøbel i alle rom
© Produsenten

Italienske Caccaro er spesialister på god oppbevaring og kolleksjonen Roomy er inget unntak. Løsningen er et møbel som dekker flere funksjoner, skreddersydd etter behovene dine. I Roomy får du plass til både tv, garderobe, bøker og sengetøy i soverommet eller peis, pyntegjenstander og tv i stua. Hva skal du med flere møbler når du bare trenger ett ikke sant?

Kjell har laget en egen løsning som gjemmer tv-en i en gammel kjøpmannsdisk i stua. På Boligpluss finner du oppskriften!

Ledningsfri stue
© Produsenten

«Brick» er den nye modulserien til italienske Caccaro som kan settes sammen på flere mulige måter. Med tv-en satt direkte ned i modulen og god plass til et lydsystem skjules ledninger inni modulen. En perforert metallplate sørger for å gi signaler og lyd fri flyt.