Det gode uteliv

Sommer betyr noen ekstra kvadratmeter for dem som kan flytte ut på balkongen. Her er 23 fine kjøpetips for deg som er så heldig å ha en uteplass!

© Produsentene

Nå er det tid for uteliv! Vi skal nyte lange dager og varme netter på balkongen, og elsker å få noen ekstra kvadratmeter å boltre oss på.

Her får du 23 fine kjøpetips til uteplassen, terrassen eller balkongen!

 
Benk deg!
© Produsent

Noen ganger er alt man trenger en benk, noen solstråler og godt selskap. Denne heter Star og er fra Emu. Pris på forespørsel, Expo Nova

 
Nette utemøbler
© Produsent

En nedtonet stil i trefarger og naturlige materialer slår sjelden feil på balkongen. Benk, 3490 kr, bord, 5490 kr, stol, 1990 kr, Berga Form.

 
Alt-i-ett
© Produsent

Cube fra sywawa er både krakk, sidebord og parasollfot i ett, faktisk. Svært praktisk! Fra 1795 kr, Euklides.

 
En smal sak
© Produsent

Det finnes massevis av møbelalternativer til deg som har en smal balkong. Serien Arc en Ciel fra Emu er perfekt til formålet. Stol, 595 kr, bord, 1495 ¢kr, Expo Nova.

 
Flerfunksjonelt
© Produsent

Stikkordet for en velfungerende balkong er fleksibilitet i møbleringen. Puffen Kontiki fra Emu kan trekkes frem når gjestene blir mange. Pris på forespørsel, Expo Nova.

 
God grill
© Produsent

Heldigvis finnes det flust av griller som passer inn på liten plass, slik som bordgrillen Fyrkat, som drives av gass. 899 kr, Bodum.

 
Egendyrket
© Produsent

Da vi bladde i den nye boken til Håkon Mella, kjente vi at det begynte å klø i våre mer eller mindre grønne fingre. Frem med de gamle terrakottakrukkene, her skal det dyrkes mat! 399 kr, J.M. Stenersens Forlag.

 
Urteoppbevaring
© Produsent

Robust urtekrukke i polyester med plass til tre av dine favoritturter. 125 kr, Designtorget.


Enkelt og stilrent
© Produsent

Ikke noe fiksfakseri over denne enkle hagemøbelkolleksjonen i teak, i hvert fall! Bord, 3637 kr, stol, 5597 kr, House Doctor.

 
Plass til alle!
© Produsent

Fine klappstoler er perfekte å ha i bakhånd når dere blir mange til bords. Stolen Brisa, fra 3850 kr, Andreu World.

 
Kule krukker
© Produsent

Store krukker til store planter. Disse betongpottene er 45 og 55 cm høye, og dessuten frostsikre. 3225 kr for to stykk, House Doctor.

 
Lettrørt
© Produsent

Vi flytter rundt på utemøblene alt etter hvor mange gjester som kommer på besøk, og vi pakker dem oftest bort når sesongen over. Da er det praktisk at de er enkle å flytte på. Ikeas utemøbelserie i aluminium, Läckö, er både lett og søt på én gang. Ett bord og to stoler, 587 kr, Ikea.

 
Lunsj i det fri
© Produsent

Lite slår følelsen av å nyte et godt, hjemmelaget måltid under åpen himmel. Har du plass til det, er det utrolig praktisk med et lite utekjøkken på balkongen din - som dette fra House Doctor, 6158 kr.

 
Dekk utebordet
© Produsent

Dekk et bord og ta frokosten utendørs. Helgeluksus! Stripete bordløper, Line, fra 270 kr, Georg Jensen Damask.

 
Opphengt i grønt ...
© Produsent

En minihengehage! Blomsterkrukke med oppheng, 358 kr, Åhléns.

 
Pen parasoll
© Produsent

Det kan bli både veldig varmt og veldig vindfullt på de høyest hengende balkongene. Beskytt deg mot været med en god, gammeldags parasoll. Paddo fra Sywawa, 5627 kr, Euklides.

 
Putekrig!
© Produsent

Skap stemning på balkongen med puter, pledd og tekstiler som matcher. Enten kan du bruke dem til å gjøre det litt mer komfortabelt - eller du kan leke med dem. Disse er fra Ikea.

 
God stol
© Produsent

Viktig å sitte godt på balkongen også. Lenestolen Skarpö, 395 kr, Ikea.

 
Kjempekrukker
© Produsent

Disse splitter nye blomsterkrukkene er over 1 meter høye og virkelig en skulptur til balkongen! Spaghetti er designet av Karim Rashid for Vondom. Ca. 4500 kr pluss mva., abitatt.com.

 
Gå for grønt!
© Produsent

Det er liten tvil: Grønne planter er den fineste, og ikke minst enkleste, måten å friske opp balkongen din på. Stikk innom nærmeste blomsterhandel på vei hjem fra jobb, da vel!

 
Full fleksibilitet
© Produsent

Innred balkongen på en fleksibel måte, med stoler og bord som kan flyttes rundt og legges bort ved behov. Tivoli-stolen, 3698 kr, Montana.

 
Klippe, klippe ...
© Produsent

Spenstig urtesaks! Rimelig er den også. 19 kr, Ikea.

 
Flat ut!
© Produsent

Du ligger litt mykere på balkongplankene med utemadrassen Tatami fra Dedon. 16 260 kr, Christian's.