5 flotte gaver til far

Farsdagen er et godt påskudd til å kjøpe noe fint til huset...

Alt som er vakkert og gjør hverdagen litt lettere er gode gaver. Aarke Carbonator III kullsyremaskin er den perfekte gaven til en far som har alt. Den er laget i rustfritt stål og har et rent, minimalistisk design. Tenk bare hvor mye lettere bæreposene vil bli.

Fungerer med alle standard CO2-sylindere.

Carbonator III fra 1999 kr, Aarke.

En god dusjsåpe har man alltid bruk for. Københavnbaserte Frama lager såper som dufter godt, skummer rikelig og tilfører fuktighet. Alle såpene produseres i Danmark, og inneholder utelukkende naturlige og økologiske ingredienser.

Kommer i en lekker glassflaske med pumpe. Når den er tom, kan du fylle på med en refill. Smart!

Apothecary Body Wash, fra 449 kr, Frama.

Den beste måten gaven man kan få, er den som gjør husarbeidet for deg – og en robotstøvsuger gjør akkurat det. Den smarte støvsugeren The Jet Bot 90 AI+ fra Samsung er verdens første robotstøvsuger som er utstyrt med 3D-aktiv stereosensor og Intel AI-løsning som sikrer effektiv rengjøring.

Så kan far ta en middagslur med god samvittighet, mens robotstøvsugeren gjør jobben.

Fra 14 995 kr, Samsung.

Livet er for kort til å drikke dårlig kaffe. Med V60 Brewing settet fra Hario, kan far unne seg god kopp kaffe hver eneste morgen.
Det fortjener han, vel?

V60 Brewing Set, pris 598 kr, Simply Hario.

Unn far litt luksus, og gi ham noen en gave som gleder hver dag. Håndklærne fra norske Abaté er laget i deilig, mykt bomull. Kommer i tre forskjellige farger, og fire størrelser.

Håndklærne koster mellom 100 - 750 kr, Abaté.