5 flotte gaver til far

Farsdagen er et fint påskudd til å kjøpe noe fint til huset...

God morgen

© Rosendahl

Alt som gjør hverdagen vakrere er gode gaver. Arne Jacobsens gamle bordklokke er satt i produksjon igjen, og med lys, alarm- og snoozefunksjon passer den perfekt på nattbordet til far.

I år er den også kommet ut i en ny, deilig petroleumsblå farge.

895 kr, Rosendahl.

TIPS! Abonnerer du på vårt nyhetsbrev, får du shoppingtips og designnyheter på mail fra oss hver uke.

Oppmerksomhet til hobbykokken

© Vipp

Menn har det med å gjøre mye ut av matlagningen. De skal ha på forkle, skjenke seg et glass vin, bruke noen elektriske duppeditter, og glede seg til å sanke inn rosen som kommer fra middagsgjestene.

Vipp salt- og peppersett med dreibart hode i massivt rustfritt stål og keramisk kvern, gir fra seg en akkurat passe høy kvernelyd når kokken gir maten en siste runde med smak. Det vil nok far sette pris på.

999 kr for et sett, Vipp.

Maskulin gave

© Rosendahl

Den maskuline osen av børstet stål kan få en mann til å godta hva som helst. Som for eksempel at han får en praktisk termokanne som strengt tatt HUN ønsker seg, i farsdagsgave.

Grand Cru termokanne fra Rosendahl har en isolerende glasskjerne på 1 liter, og koster 949 kr.

Myk middagslur

© Høie

Det var i gamledager at far hvilte middagslur og ungene måtte være stille. La mannen i huset slippe å sette inn i oppvaskmaskinen i dag, og tilby en lur på sofaen under et mykt pledd, mens resten av familien rydder opp etter middagen.

Pledd i myk ull, Nona fra Høie, 895 kr.

Eller kanskje du heller faller for ett av disse 12 pleddene?

En ny opplevelse i sengen

© Lexington

Den beste måten å unne seg litt luksus på, er å gi det form som en gave. Lexingtons Urban Collective-serie har sengetøy i en deilig blanding av lin og bomull, i fine, duse farger.

Unn dere litt luksus, og invester i nytt sengetøy til farsdagen. Så kan du jo velge selv, om gaven er sengetøyet, eller en opplevelse i det etterpå.

Dynetrekk (140 x 200 cm), 1395 kr, putevar (50 x 70 cm), 350 kr.

Flere nyheter til soverommet, finner du her.

Relaterte artikler