Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

5 flotte gaver til far

Farsdagen er et godt påskudd til å kjøpe noe fint til huset...

© Pure

Alt som gjør hverdagen vakrere og lystigere er gode gaver. Med den bærbare radioen Evoke H3 fra Pure, som er kåret til best i test i 2019, kan far lytte til krystallklar digitalradio og musikkstrømming via Bluetooth i hele huset.

Digitalradio 1799 kr, Pure.

TIPS! Abonnerer du på vårt nyhetsbrev, får du shoppingtips og designnyheter på mail fra oss hver uke.

© Hay

Menn har det med å gjøre mye ut av matlagningen. De skal ha på forkle, skjenke seg et glass vin, bruke noen elektriske duppeditter, og glede seg til å sanke inn rosen som kommer fra middagsgjestene.

Hay salt- og pepperkvern lar deg justere kornets grovhet ved hjelp av den keramiske kvernen, og gir fra seg en akkurat passe høy kvernelyd når kokken gir maten en siste runde med smak. Det vil nok far sette pris på.

Salt- og pepperkvern, fra 279 kr per del, designet av George Sowden for Hay.

© Chhatwal & Jonsson

Det var i gamledager at far hvilte middagslur og ungene måtte være stille. La mannen i huset slippe å sette inn i oppvaskmaskinen i dag, og tilby en lur på sofaen under et mykt pledd, mens resten av familien rydder opp etter middagen.

Pledd i myk ull, Ayur fra Chhatwal & Jonsson, 1280 kr.

Eller kanskje du heller faller for ett av disse 12 pleddene?

© Eva Solo

Den maskuline klangen av "rustfritt stål" kan få en mann til å godta hva som helst. Som for eksempel at han får en praktisk termokanne som strengt tatt HUN ønsker seg, i farsdagsgave.

Thimble termokanne fra Eva Solo er 100% dryppfri og koster 649 kr.

© Lexington

Den beste måten å unne seg litt luksus på, er å gi det form som en gave. Lexingtons Checked Flannel-serie har sengetøy i en deilig, ren bomull med klassisk rutemønster og en ekstra myk børstet finish på
utsiden og innsiden.

Unn dere litt luksus, og invester i nytt sengetøy til farsdagen. Så kan du jo velge selv, om gaven er sengetøyet, eller en opplevelse i det etterpå.

Dynetrekk (140 x 200 cm), 1495 kr, putevar (50 x 70 cm), 395 kr.

Flere nyheter til soverommet, finner du her.

Relaterte artikler