Skap et bad for hele familien!

Gi hele familien en god start på dagen med et bad som er tilpasset alles behov. Her får du 8 gode interiørtips til hvordan du gjør badet ditt til en funksjonell møteplass, morgen og kveld.

Sonedeler skaper diskresjon
© Andreas Mikkel Hansen

Sonedeler skaper diskresjon

I det romslige badet hos Kristine og Kenneth Høgsberg i Holstebro har alt fått en nøye tiltenkt plass. Toalett, vask og dusj står adskilt fra hverandre, men samlet i ett rom. Selv om flere familiemedlemmer bruker badet samtidig er det mulighet for diskresjon. Det sørger en iøynefallende betongvegg midt i rommet for. Den er bygget av huseieren selv og består av en blanding av sement og betong. Forseglet med lakk. Badekaret er fra Bathlife. Armaturen er fra Cassøe. Flisene på 80 x 80 er av betong.

Hvitt og grått er harmonisk og tidløst, men farger gjør badet personlig og livlig. Her er 10 fargerike bad som garantert vil inspirere deg.

Effektivt med to vasker
© Andreas Mikkel Hansen

Effektivt med to vasker

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene på dette badet. Det har vært viktig at form og funksjon følger hverandre.

– Vi har forsøkt å skape en balanse mellom det estetiske og det praktiske, og det er lagt stor vekt på funksjon. Som resultat har vi valgt to håndvasker og to dusjsoner, forteller sier Kristine Nørskov Høgsberg.

Se drømmebadene her!

Servantmøbelet har en bordplate med formstøpt komposittvask fra Marmorline. Bunnproppen i vasken er av samme materiale. Møbelet er fra Svane Køkkenets nylanserte serie MS12. Armatur fra Oras er i beste hotellstil utstyrt med en sensor som aktiverer vannet. Temperaturen kan justeres med en liten knapp på siden av kranen.

Sminkehjørne til jentene
© Andreas Mikkel Hansen

Sminkehjørne til jentene

Det er også funnet plass til et utradisjonelt sminkehjørne, tiltenkt familiens yngre medlem. Det er smart plassert ved et av vinduene der det er godt dagslys.

– Vi synes det er gøy å ha et sted der vi kan ordne håret. Både fordi vi har plass til det og fordi vi har en liten jente i huset, forteller Kristine Nørskov Høgsberg.

BoligPluss har samlet vårens fineste baderomstrender.

Sminkebordet og bokkassene er fra Svane Køkkenets S12-serie. Speil og krakk er fra Sinnerup.

Plassutnyttelse i dusjen
© Andreas Mikkel Hansen

Plassutnyttelse i dusjen

For familien i Frederiksberg med tre barn på 10, 12 og 15 år, var hovedfokuset på å imøtekomme alles behov da badet skulle oppgraderes. Gjennomtenkte løsninger skaper god flyt blant alle familiemedlemmene som starter dagen her.

Med to dusjsoner kan to av oss stå i dusjen samtidig, forklarer moren i familien.

Håndkleholderen er fra Københavns Møbelsnedkeri og dusjarmaturer er fra Boffi.

Sosial sittebenk
© Andreas Mikkel Hansen

Sosial sittebenk

Et lavt skap kan brukes som en sittebenk der man kan slappe av mens barna dusjer.

Skinnputen er sydd på bestilling.

Den varme eikefargen passer godt til det meste, og er spesielt fint mot trendy marmor. Her får du tipsene til hvordan du kan bruke marmor på badet.

Smart speil og lagringsplass
© Andreas Mikkel Hansen

Smart speil og lagringsplass

God lagringsplass med store skuffer og skap fra gulv til tak er med på å holde rommet ryddig.

Og i stedet for en dobbeltvask har paret valgt en bred benkeplate med den frittstående vasken Iceland, designet av Piero Lissoni for Boffi. Speilet fra samme produsent har innebygget varme, så det ikke dugger, selv når mange dusjer etter hverandre. Armaturer og fliser er også fra Boffi.

Husk å abonnere på vårt nyhetsbrev, så får du tilsendt nyheter hver uke.

Hyller i nisjene
© Andreas Mikkel Hansen

Hyller i nisjene

Det er lurt å gi de mest anvendte ting plass i hyllene, resten kan gjemmes vekk i skuffer og skap for å skape ro og orden i rommet.