Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

9 fantastiske IKEA-hacks som du bør kjenne til

Enkle IKEA-møbler kan raskt forvandles til flotte og unike design. Vi viser deg hvordan!

Ikea sofabord

© IKEA

Lack Sofabord

Gjør ditt gamle IKEA-sofabord om til et nydelig mosaikkbord nøyaktig etter eget ønske. Velg akkurat den mosaikken du liker og sett ditt helt eget personlige preg på sofabordet.

Finn sofabordet hos IKEA til kun 79 kr. her.

Ikea sofa

© IKEA

Karlstad Sofa

Gi IKEAs klassiske Karlstad-sofa en unik og personlig forvandling. Skift ut sofabeinene med dine egne personlige farvoritter og tilføy små knapper, som gir den enkle og elegante sofaen et mer unikt og eksklusivt look.

Finn sofaenhos IKEA til 2 999 kr. her.

Reol Ikea skab

© IKEA

Billy Hylle

Hva med å forvandle din klassiske IKEA-bokhylle til et trendy skap med fronter? Alt du trenger gjøre er å kjøpe et par ekstra skapdører som matcher selve serien. Deretter skjærer du dem til og fester det stoffet du ønsker på baksiden med en stiftemaskin. Velg de håndtakene du synes passer og voilà! – et helt nytt og lekkert skap er klart til deg.

Finn IKEA-hyllen her og de tilhørende frontene her.

Køkkenskab ikea panel

© IKEA

Sävedal kjøkkenskap

Bruk disse fantastiske kjøkkenskapdørene fra IKEA som et nydelig panel i hjemmet ditt. Mal dem eventuelt i en farge som passer til innredningen din og skap en helt unik og personlig atmosfære.

Finn IKEA-frontene til 545 kr. pr. stk. her.

lekekjøkken ikea barn

© IKEA

Duktig lekekjøkken

Gi IKEAs klassiske lekekjøkken en oppgradering og forvandle det til en liten miniatyrutgave av deres eget. Mal det etter eget ønske og kle det med nøyaktig de håndtakene som dere syns passer. Et morsomt og annerledes kreativt prosjekt å gi seg i kast med sammen med barna.

Finn IKEAs lekekjøkken til 799 kr. her.

malm kommode ikea

© IKEA

Malm kommode

Oppgrader IKEAS klassiske kommode med et mer moderne og personlig look. Mal det i den fargen du ønsker og fest små lærstropper på innsiden av skuffene som smarte håndtak. Kun fantasien sette grenser.

Finn IKEAs kommode til 499 kr. her.

moppe mini kommode

© IKEA

Moppe mini kommode

Bruk denne miniatyrkommoden fra IKEA som et smart og alternativt nattbord. Heng det opp på veggen og mal det eventuelt i en farge som kan gi nattbordet sin helt egne personlige twist.

Finn IKEA-kommoden til kun 149 kr. her.

Kommode ikea skap

© IKEA

Ivar skap

Gjør om dette enkle IKEA-skapet til et kult og fargerikt kommodesystem. Heng det opp på veggen eller sett dine egne føtter på, alt etter hva du ønsker. Tilføy håndtak, som matcher det designet du ønsker å fremheve.

Finn IKEA-skapet til kun 600 kr., her.

Nordli kommode Ikea

© IKEA

Nordli kommode

Bruk dette smarte kommodesystemet fra IKEA som fantastisk oppbevaring under en seng eller en hyggelig benk. Sett dem sammen etter behov og la kun fantasien sette grenser. Mal dem eventuelt en farge som du synes at det kunne vært spennende å innrede med.

Finn IKEA-kommoden til 1699 kr. her.

Relaterte artikler