Asiatiske vibber på badet

Skap en enkelt og luksuriøst bad med marmor, teak og asiatiske detaljer.

Varmt og hvitt på baderimmet
© Christian Petersen

Hvite bad trenger ikke være kalde - miks med varmt treverk, og få et mykt, minimalistisk badeværelse.
I dette badet er det valgt en innredning i kritthvit naturstein i marmor som dekker gulvet og strekker seg opp mot den ene langveggen med wc og håndvask. Den loddrette natursteinsflaten stopper like under den innebygde teakhyllen. Wc og håndvask dominerer rommet, men virker på tross av størrelsen lette i det lyse rommet. Den avlange hyllen, speilet og kjempehåndvasken fra Flaminia understreker rommets lengde.

Teak og marmor på badet
© Christian Petersen

Kritthvit marmor og mørk teak er de dominerende materialene. Til disse materialene passer det fint å sette inn mer personlige elementer som parfymer og keramikkkrukker.

Bonsaitre på badet
© Christian Petersen

Enkel, japanskinspirert oppsats i tre med bonsai og keramikkvase.Under vinduet har en snekker satt inn et lite skap til hårfønere, toalettpapir og andre nødvendigheter.

Zen-stemning i dusjsonen
© Christian petersen

Armaturen fra Vola, med sine rene linjer, understreker rommets enkelhet. Dusjavdelingen er skjult bak en glasskjerm i fargeløst, matt glass. Mellom dusj og badekar er det plassert et avlangt avløp som hindrer vannet i å flyte utover gulvet.

Vakker dekor på badet
© Christian Petersen

I hyllen er det bygget inn en avlang lampe som bidrar til et varmt lys. Sprø, enkle keramikkskåler står i kontrast til treets myke uttrykk