6 ideer til integrert flatskjerm

Fra usjarmerende og dominerende svart flate til kult og dekorativt element integrert i rommet. Det er faktisk mulig å få flatskjermen til å se fin ut!

Kamufler flatskjermen
© Produsentene

Kamuflasje er ikke bare et militærord, nei. Kamuflering er også smart når du vil gjøre tv-en din mindre synlig. Her er tv-en kamuflert mellom ulike Montana-moduler. Den lille boksen på høykant ytterst i bildet er Montanas egen høyttaler, som fås i to størrelser.

Oppsettet som vist her koster 29 857 kr.

Lekker løsning
© Produsentene

Italienske Porros elegante tv-løsning heter Modern Flag TV Panel. En stilren benk med praktiske funksjoner som dreibart oppsett til skjerm.

Designeren bak er italienske Piero Lissoni. Modern Flag TV Panel fås i 24 forskjellige farger, l 315 x h 126 x b 60 cm.

Pris ikke fastsatt ennå, Tannum.

Elegant hylleløsning
© Produsentene

Wave er designet av Bruno Fattorini og Robin Rixxini for MDF Italia, og er et enkelt og stringent stilskudd til tv-hyllefamilien. Det setter tv-en inn i en ramme, slik at den integreres i rommet.

Wave fås bare i hvitt og er utformet i tre og akryl. 47 650 kr, Tannum.

Les også: Hold orden på småsakene

Løsning fra Ikea
© Produsentene

Ikea er kjent for møbler som er rimelige og funksjonelle, og tv-møblene fra vår svenske nabo er intet unntak. Designer Francis Cayouette står bak Uppleva, som består av en smart-tv, et høyttalerpanel med innebygget blåtann-avspiller og trådløs subwoofer.

  • Vi har snakket med mange familier som sier at de savner løsninger til hvordan de kan integrere tv-en i hjemmet, sier Cayouette.

Uppleva er designet for å passe sammen med møbelserien Bestå, slik at høyttalerpanelet lett kan skyves inn i en skuffemodul. Tv-en kan enten henge på veggen, eller stå på en fot som kan klikkes på modulen. Alle ledninger skjules i møbelet.

Fås i 24, 32, 40 og 46 tommer. Oppstillingen på bildet koster 12 515 kr og inkluderer tv, høyttalerenhet, Blu-Ray-avspiller og subwoofer.

Lag din egen vri
© Produsentene

Med Vision-serien til Pastoe skapes et nærmest kubistisk panoramauttrykk. Tanken bak serien er at åpne og lukkede moduler settes sammen til
et organisk og levende møbel med mange muligheter. Med andre ord: Utform hyllen som du vil!

Vision er designet av Karel Boonzaaijer & Pierre Mazairac, og er fremstilt i mdf og eik. Som vist, ca. 49 800 kr pluss frakt, Room-shop.dk.

Klassisk, men moderne
© Produsentene

Luca Meda designet systemet Model 505 allerede i 1972 for Molteni&C. Senere har Nicola Gallizia modernisert modellen, og systemet fremstår nå som topp moderne, samtidig som det er godt innenfor et klassisk italiensk uttrykk.

Også her er tanken at du bygger ut oppbevaringsløsninger rundt tv-en, slik at den blir en del av innredningen i stedet for å skille seg ut fra den.

Fås i mange farger og overflater. Pris på forespørsel, Molteni&C.

Les også: Skreddersydd hi-fi-hus