10 flotte hager fra Pinterest

Vurderer du å gi hagen din en makeover? Her har vi samlet 10 flotte hager fra Pinterest, så du får inspirasjon til ditt hageprosjekt!

Hagebenk

Innred hagen din med en lekker benk, som både pynter og er praktisk. Her kan sitte og nyte din nydelige hage!

Fargerike blomster

Elsker du farger, er det opplagt at du bør fylle hagen din med fargerike blomster - akkurat som på bildet. Stauder kommer som kjent tilbake hvert år, så en engangsinnsats kan gi avkastning i årene som kommer.

Hagemøbler

Hvis du setter ut klassiske hagemøbler, forvandler du hagen til et vakkert sted du kan nyte middager og kveldsdrinker. En absolutt fordel en varm vår/sommerkveld.

Hengebenk / hengesofa

En pen hengebenk kan brukes av både barn og voksne, og gir hagen din et praktisk og dekorativt element. Også er det alltid hyggelig med en huske i hagen!

Hyggekrok i hagen

Du kan lage din helt egen hyggekrok i hagen, akkurat som på bildet. Pynt gjerne med pene puter, så det blir mykt og fint å slappe av i hagekroken.

Grønn oase

Hagen din kan aldri bli for grønn! Dersom du elsker naturen og alle dens farger, bør du la gresset gro, trærne vokse og plante en lekker blomstereng. Akkurat som på bildet!

Eventyrlig sti

Hvis du har en stor hage med mye plass, kan du vurdere å lage en egen sti gjennom hagen. Du kan, som vist på bildet, gjøre stien lekker ved å plante blomster på begge sider.

Høstfarger

Hvis du elsker de dempede høstfargene, er det opplagt å innrede hagen din med blomster i mørke fargenyanser - akkurat som bildet viser.

Vårfarger

Hvis du til gjengjeld foretrekker lyse fargenyanser som våren byr på, kan du med fordel plante hagen full av blomster i lyse, duse farger.

Steinbelagt hagesti

En sti i grus eller sten skaper en lekker og elegant hagesti. Dersom du har en port, som på bildet, er det opplagt å føre hagestien til denne.