Velkommen til vår nye nettside!

Endelig, nå er planene blitt virkelighet! I dag kan vi ønske deg velkommen inn til vår nye, freshe nettside, som skal gjøre det enda mer inspirerende for deg å være på besøk.

Vi har tenkt på det lenge, at vi burde ha gjort noe. Nettsiden var helt grei, men funket ikke så bra på mobil og var heller ikke så visuelt inspirerende. Men det er som oppussinger flest; det tar litt tid fra man begynner å tenke på det til man får gjort alt ferdig sånn som man vil.

Men nå er den altså klar! Som Norges ledende interiørmagasin, og Skandinavias største, har vi ambisjoner om å gi deg det kuleste og mest inspirerende nettstedet for design og interiør.

Vi har gjort det lysere, luftigere og mer oversiktlig, med enda mer plass til større bilder. Her vil du få de siste trendene først og det du trenger å vite om design. Vi gir deg hjemmene du kan drømme deg bort i, og tips og inspirasjon til hvordan du kan gjøre det hjemme hos deg selv. Og her kan du alltid klikke deg inn for å få de siste nyhetene og de beste shoppingguidene.

Vi utvider også universet vårt med flere bloggere, Elisabeth Heier er allerede på plass, og en gang på nyåret kan du også – endelig – følge redaksjonens blogg, i tillegg til den bloggen 2athome. Det gleder vi oss veldig til!

Vi håper du liker vår nye stil og at du blir inspirert, uansett om du er hos oss på papir, pc, nettbrett eller mobil.

God fornøyelse!

Grete Sivertsen, sjefredaktør