Hyggelig stue
© Cecilie Kovsted

Se den lille leiligheten som er fylt med loppemarkedfunn og flotte jordfarger

Bli med inn i den lille, sjarmerende leiligheten og få inspirasjon til hvordan du kan innrede på få kvadratmeter.

Smått, men godt – og veldig hyggelig

Cecilie bor med mannen sin, Magnus, i en leilighet på 74 kvadratmeter i Odder i Danmark. Leiligheten har tre rom som alle er innredet med fokus på å skape et luftig uttrykk som oser av hygge, varme og personlighet.

Flotte jordfarger, sjarmerende loppemarkedfunn og finurlige detaljer er helt sentralt i det lille hjemmet, hvor det er et spesielt fokus på både praktisk og estetisk oppbevaring.

Soveværelse i varme farver
© Cecilie Kovsted

Hvordan vil du beskrive din innredningsstil?

– Jeg går ofte etter å skape et varmt, hyggelig og personlig uttrykk hjemme. Leiligheten er relativt ny, og derfor synes jeg det er spesielt viktig å aktivt jobbe for å tilføre varme og hygge til de nøytrale omgivelsene. Jeg er glad i å innrede med avdempede jordfarger og unike loppemarkedfunn, kombinert med klassisk design.

Jeg bruker for eksempel tepper og forskjellige trematerialer til å skape et hyggelig uttrykk, mens de åpne reolene har masse loppemarkedfunn og fine ting som er med på å sette et personlig preg på innredningen.

Lille og personligt hjemmekontor
© Cecilie Kovsted

Er det et rom, en løsning eller et møbel du er spesielt glad i?

– Jeg elsker kontoret vårt fordi det er fylt med loppemarkedfunn. Vi har innredet rommet med en fin, liten bildevegg og en stor, åpen reol med masse gjenbruksting.

Vi er begge også spesielt glad i kontorstolen. Det er en gammel DUBA-stol i eik og brunt skinn. Vi elsker designet, og den passer perfekt inn i kontorkroken vår.

Flot reolvæg med god opbevaringsplads
© Cecilie Kovsted
Lille køkken med god opbevaring
© Cecilie Kovsted

Hva gjør du for å utnytte plassen hjemme optimalt?

– Oppbevaring er så viktig! Utover de skapene som var i leiligheten da vi overtok den, har vi laget en vegg med reoler på kontoret som er helt perfekt til småting og flott keramikk. Vi har også satt opp en liten reol på kjøkkenet hvor vi oppbevarer fine kopper og tallerkener. De åpne reolene er praktiske, men samtidig også en flott løsning.

Stuen vår har plass til både et sofaområde og en spisestue, og derfor har det vært viktig for oss å finne møbler som ikke fyller for mye i rommet. Vi har innredet stuen med et rundt spisebord, og med flere møbler som er løftet opp fra gulvet. På den måten skaper det et luftig uttrykk i rommet.

Spisestue indrettet me dansk design
© Cecilie Kovsted

Hvordan balanserer du praktisk og estetisk innredning?

– Jeg jobber aktivt med fargene hjemme, og bruker de til å få rommene til å virke større. Samtidig er de med på å skape den varme og hyggelige stemningen i leiligheten.

Utover det prøver jeg å innrede med lette og relativt spinkle møbler som skaper en luftig fornemmelse på de få kvadratmeterne.

Værelse indrettet med flot vintage skab
© Cecilie Kovsted

Hva er ditt beste tips til å få mest mulig ut av kvadratmeterne?

– Oppbevaring er helt avgjørende, og jeg anbefaler folk å innrede med både åpen og lukket oppbevaring.

De åpne reolene er en superenkel måte å oppbevare småting og samtidig skape stemning i rommet, mens de lukkede er helt essensielle til alt det du ikke vil vise frem - eksempelvis sengetøy, elektronikk og andre ting.

Få mer inspirasjon fra det lille hjemmet ved å følge Cecilie på Instagram.

LES OGSÅ