© Tia Borgsmidt

Unngå denne nybegynnerfeilen med airfryer

Airfryeren har blitt en populær kjøkkenmaskin i norske hjem - og det med god grunn! Allikevel er det spesielt én feil mange gjør når de bruker den effektive, lille ovnen. Vi viser deg hvordan du kan unngå det.

Færre kalorier, mindre strøm og mer sprøhet er bare noen av fordelene med en airfryer.

For en airfryer er ikke bare er en ovn med varmluft. Langt derifra faktisk.

Den effektive kjøkkenmaskinen er en hybrid mellom en varmluftsovn og en frityrkoker, noe som betyr mindre fett og en kort steketid, noe som kan ha en positiv innvirkning på strømregningen din.

Teknologien i en airfryer gjør at du kan lage retter som normalt krever mye fett og olje på en sunnere måte. Faktisk kan du spare opptil 80 % olje ved å tilberede maten i den elektriske ovnen.

Og den er ekstremt enkelt å rengjøre.

Det er ikke vanskelig å forstå at mange har forelsket i den smarte maskinen. Hvis du er en av dem som nylig har blitt med på trenden, kan vi kanskje redde deg fra en av de hyppigste nybegynnerfeilene i forbindelse med å lage mat i en airfryer.