Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Pasta med rå tomatsaus og to slags oster

Smaksrike tomater behøver ikke å koke for å bli til en god saus. De kan bare vendes med rykende nykokt pasta.

AOM200806_Pasta_tomatsaus_10402

© bo-bedre.no

Til 4 personer

pasta fersk 500 g
tomater 500 g, modne
salt
oregano 2 ss., hakket, fersk
olivenolje 6 ss., god
hvitvinseddik litt
ricottaost 200 g
ost et stykke, fast
olivenolje

Sett over en kjele med vann til pastaen. Skjær tomatene i små terninger ca. 1 cm. Vend tomater, litt salt og oregano i en skål. La stå. Kok pastaen, og sil av. Vend straks pastaen med tomatene. Legg en stor skje ricotta på toppen, og dryss over revet ost. Dryss over med nykvernet pepper og server.

Håndplukket til deg