Lite og godt. Vil du gjerne spise mindre kjøtt, er det smart å servere grillspyd i stedet for de obligatoriske biffene. Mariner kjøttet lenge, og nyt det sammen med grønt tilbehør.
Unngå at skjermen slukker
Ingredienser
2
grillspyd
Det skal du bruge:
½
ts
sambal oelek
¼
fedd hvitløk
150
g
oksemørbrad
saft fra 1 sitron
½
ss
olivenolje
½
rødløk
laurbærblader
Slik gjør du:
Ha sambal oelek og presset hvitløk i en frysepose. Skjær kjøttet i terninger, og ha det i fryseposen sammen med sitronsaft og olje. Knyt sammen posen, og gni marinaden godt inn i kjøttet.
La kjøttet ligge i marinaden i et par timer.
Skjær rødløk i båter, og fordel marinert oksekjøtt, rødløk og laurbærblader på et spyd.
Servering:
Grill kjøttet i cirka 3 minutter på hver side, og server med det samme.