Sommerdrink cocktail martini
© Katja Leth Atzen

Sommerdrinker: 6 cocktailoppskrifter som kan nytes på balkongen

Lange solskinnsdager og lune kvelder på balkongen gjør underverker. Spesielt med en velsmakende cocktail i hånden og i godt selskap! Vi har samlet 6 lekre sommerdrinker som er perfekt til sommeren.

God og velsmakende sommerdrinker er perfekte for festlige anledninger og setter tonen for en hyggelig kveld. Det å lage fantastiske sommerdrinker hjemme behøver nemlig ikke å være så vanskelig - så lenge du følger våre gode cocktailoppskrifter.

Vi har her samlet 6 lekre cocktailoppskrifter som perfekte til en lun sommerkveld i det fri. Så gjenstår det bare å si: skål!

Sparkling cosmopolitan
© Cointreau

Sparkling Cosmopolitan - god drink med vodka

Signaturdrinken fra 'Sex and the City': Sparkling Cosmopolitan. En lekker sommerdrink som blant annet består av vodka, tranebær og Cointreau - og som vi her har gitt en sparkling vri!

Du finner cocktailoppskriften her

Berry fizz
© COINTREAU

Berry Fizz

Berry Fizz er en fruktig sommerdrink, lagd på sommerens bær og andre godsaker. Dersom du er så heldig å ha bringebær- og jordbærplanter på balkongen, er de ideelle til å bruke i denne drinken.

Prøv den her!

Summer margarita
© COINTREAU

Sommerens beste jordbær-margarita

Ser du etter den perfekte cocktailoppskriften til sommerens balkong-hygge? Så får du her oppskriften på sommerens friskeste margarita - som er perfekt til anledningen.

Cointreau-Sangria oppskrift drink

Cointreau-Sangria

© Hans Just

Cointreau-sangria

En lekker sommerdrink til sene kvelder på balkongen. Piff opp den spanske sangriaen med cointreau – og hele drinken kan mikses sammen på rekordtid!

Du finner cocktailoppskriften her

Forfriskende drink med pink portvin
© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Forfriskende sommerdrink med rosa portvin

Dersom du er fan av portvin, skal du helt klart gi denne drinken et forsøk! Det skal kun fire ingredienser til og den smaker himmelsk.

Prøv den her

Sommerdrink cocktail martini
© Katja Leth Atzen

Martini Fiero & Tonic

Aperol Spritz har lenge vært den fortrukne sommerdrinken på landets cafeer og barer, men nå tar Martini opp kampen!

Vi gir deg den enkle og lekre cocktailoppskriften her

LES OGSÅ