Forrett Krabbesalat med tomat og grillet brød Denne smakfulle og lette krabbesalaten er sommermat på sitt beste. Av Gitte Heidi Rasmussen — 20. mai 2021 © Stine Christiansen Til 6–8 personer Dette trenger du: ¼ kg solmodne hakkede tomater 1 sjalottløk 1 lite hvitløksfedd ¼ grønn paprika 1 håndfull basilikum 2 ss olivenolje 1 ts paprikapulver salt og pepper 1 ark gelatin ¼ kg krabbekjøtt 1 brød – grillet, i skiver crème fraîche dill & kjørvel Slik gjør du: Finhakk tomater, sjalottløk, hvitløk, paprika og basilikum i en blender til en grov salsa. Smak til med olivenolje, paprikapulver, salt og pepper. Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca. 10 min. Smelt den over vannbad og rør inn i tomatsalsaen. Sett den i kjøleskapet i et par timer, og bland den deretter med krabbekjøtt. Smak til med salt og pepper og server med grillet eller ristet brød, crème fraîche og masse urter Håndplukket til deg Designere Kristine Five Melvær med ny samarbeidskolleksjon: – Jeg har utfordret meg på å være mer personlig enn jeg pleier når jeg designer Annonsørinnhold Når lyset løfter hele rommet Design For første gang siden 1990-tallet: Royal Copenhagen lanserer en helt ny produktlinje – og litt til Kunst og kultur Fra brutalistisk minimalisme til italiensk landidyll: 11 filmer du må se hvis du elsker vakkert interiør Leiligheter Hun er direktør for en anerkjent kunstmesse: Slik bor hun med kunsten Tilbehør Dette enkle trikset gjør både lunsj og middag til noe helt spesielt
Designere Kristine Five Melvær med ny samarbeidskolleksjon: – Jeg har utfordret meg på å være mer personlig enn jeg pleier når jeg designer
Design For første gang siden 1990-tallet: Royal Copenhagen lanserer en helt ny produktlinje – og litt til
Kunst og kultur Fra brutalistisk minimalisme til italiensk landidyll: 11 filmer du må se hvis du elsker vakkert interiør