Forrett Krabbesalat med tomat og grillet brød Denne smakfulle og lette krabbesalaten er sommermat på sitt beste. Av Gitte Heidi Rasmussen — 20. mai 2021 © Stine Christiansen Til 6–8 personer Dette trenger du: ¼ kg solmodne hakkede tomater 1 sjalottløk 1 lite hvitløksfedd ¼ grønn paprika 1 håndfull basilikum 2 ss olivenolje 1 ts paprikapulver salt og pepper 1 ark gelatin ¼ kg krabbekjøtt 1 brød – grillet, i skiver crème fraîche dill & kjørvel Slik gjør du: Finhakk tomater, sjalottløk, hvitløk, paprika og basilikum i en blender til en grov salsa. Smak til med olivenolje, paprikapulver, salt og pepper. Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca. 10 min. Smelt den over vannbad og rør inn i tomatsalsaen. Sett den i kjøleskapet i et par timer, og bland den deretter med krabbekjøtt. Smak til med salt og pepper og server med grillet eller ristet brød, crème fraîche og masse urter Håndplukket til deg Forrett Grillet squash med stracciatella, erter og mynte Forrett Sjøkreps med grillet sitron og ricottakrem Forrett Sjøkrepskroketter i dillkrem Forrett Hvite asparges med nypoteter og friske jordbær Forrett Grillet sommergulerøtter med kremet burrata Forrett Frityrstekt akkar med sitronmajones og sprø salat med vinaigrette