Forrett Krabbesalat med tomat og grillet brød Denne smakfulle og lette krabbesalaten er sommermat på sitt beste. Av Gitte Heidi Rasmussen — 20. mai 2021 © Stine Christiansen Til 6–8 personer Dette trenger du: ¼ kg solmodne hakkede tomater 1 sjalottløk 1 lite hvitløksfedd ¼ grønn paprika 1 håndfull basilikum 2 ss olivenolje 1 ts paprikapulver salt og pepper 1 ark gelatin ¼ kg krabbekjøtt 1 brød – grillet, i skiver crème fraîche dill & kjørvel Slik gjør du: Finhakk tomater, sjalottløk, hvitløk, paprika og basilikum i en blender til en grov salsa. Smak til med olivenolje, paprikapulver, salt og pepper. Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca. 10 min. Smelt den over vannbad og rør inn i tomatsalsaen. Sett den i kjøleskapet i et par timer, og bland den deretter med krabbekjøtt. Smak til med salt og pepper og server med grillet eller ristet brød, crème fraîche og masse urter Håndplukket til deg Hus Glem alt du trodde du visste om hus! Med kupler, buer og organiske former er dette arkitektoniske mesterverket noe helt for seg selv Jul Elsker du å lage din egen julepynt, er BO BEDREs nye julebok midt i blinken for deg Design Steffania og Sørens lamper er laget av pulveriserte skjell på deres hjemmelagde 3D-printer Design Over 8 millioner følgere kan ikke ta feil: Her er møbelmerket du skal holde øye med Hus Amanda og Klaus bor i en tidskapsel fra 1975 med innendørs hage, glassfasade og røde metalldetaljer Hus De enorme vinduspartiene i denne nybygde villaen har et spesielt formål, som ikke bare handler om lys
Hus Glem alt du trodde du visste om hus! Med kupler, buer og organiske former er dette arkitektoniske mesterverket noe helt for seg selv
Hus Amanda og Klaus bor i en tidskapsel fra 1975 med innendørs hage, glassfasade og røde metalldetaljer
Hus De enorme vinduspartiene i denne nybygde villaen har et spesielt formål, som ikke bare handler om lys