Nøttebunn
• Sett ovnen på 175 grader varmluft.
• Pisk eggehvitene helt stive. Knus nøttene grovt (ikke til mel).
• Vend nøtter, sukker, hvetemel, potetmel og bakepulver i eggehvitene.
• Fordel massen i en smurt springform, cirka 20 centimeter i diameter, bak bunnen i cirka 25 minutter.
• Sett den til avkjøling.
Rabarbrakrem
• Del vaniljestangen, og skrap frøene ut i litt av sukkeret.
• Skjær rabarbraen i biter, og ha dem i en kjele med sukker, vaniljesukker, vaniljestang og vann.
• La rabarbraen småkoke på svak varme til det er blitt en kompott, cirka 10 minutter.
• Ta ut vaniljestangen, og kjør rabarbraen i en blender.
• Avkjøl kompotten.
Servering
• Løsne forsiktig formen fra kaken, og legg bunnen på et serveringsfat.
• Pisk fløten til krem, og vend inn rabarbra- kompotten.
• Ha kremen i en sprøytepose med tut, og dekorer kaken.
• Topp med frosne bjørnebær.