11 av de mest Instagram-verdige spisestedene i København

Skal du ta en tur til København snart? Så utfordrer vi deg til å spise på disse utsøkte restaurantene uten å dele det på sosiale medier.

Pico Pizza

Pizza er alltid en god ide! Men det kan noen ganger være vanskelig å bestemme seg for hvilken pizza man skal bestille. Dette dilemmaet står man ikke i hos Pico Pizza. Her kan du få tre små surdeigspizzaer og få tilfredsstilt ditt pizzahjerte.

Finn Pico Pizza her.

Fars Dreng

Hos Fars Dreng serverer de en lekker brunsj hvor du selv velger dine små frokost-retter. Det er både smakfullt og vakkert å se på! Du kan få en hjemmelagd vaffel med tindved-sirup og friske bær eller en Croque Madame på surdeigsbrød.

Finn Fars Dreng her.

Hanzo

Hanzo er et lekkert spisested i København som ligger på Vesterbro og Frederiksberg. Her blir dine smaksløker tatt med på en liten reise gjennom Asia.

Prøv deres friske vietnamesiske vårruller eller luftige bao med for eksempel krydret and, kimchi, koriander og sesammajones.

Finn Hanzo her.

Mad & Kaffe

Hos Mad & Kaffe serveres et utvalg av søte og salte frokost-retter. Du kan selv sammensette din perfekte brunsj som ikke bare smaker godt, men er utrolig Instagrammable. Prøv for eksempel ostepølse med trøffelmajones og karse eller en rabarbra trifli med hasselnøttcrumble og pisket krem.

Finn Mad & Kaffe her.

Mæxico

Savner du følelsen av å spise på en eksotisk restaurant i utlandet? Den følelsen kan du få hos Mæxico som er en fargerik og virkelig god restaurant - som kun kan få deg i godt humør. Prøv deres smakfulle tacos med for eksempel tempurareker eller søtpotet.

Finn Mæxico her.

Gro Spiseri

Østergro byr på en helt unik matopplevelse i hjertet av København. På toppen av et høyhus på Østerbro finnes et grønt fellesskap som hvert år samler tusenvis av mennesker.

Her kan du nyte en utsøkt middag som er tilberedt med stor kjærlighet til råvarene. I det store drivhuset blir maten servert familystyle ved langbord hvor man kan bli kjent med sidemannen - og dette skaper en helt unik og sosial opplevelse.

Finn Gro Spiseri her.

The Market Italian

The Market Italian er en restaurant i København som du skal prøve, hvis du elsker italiensk mat. Her kan du for eksempel få Orecchiette pasta med broccoli, spinat, parmesan og trøffel. Og så slutte kvelden med en tiramisu med hasselnøtt, sjokolade og kaffeis.

Finn The Market Italian her.

Llama

Llama er et latinamerikansk kjøkken i hjertet av København. På tross av den latinamerikanske innflytelsen har Llama rotfeste i Norden, hvor nordiske ingredienser og metoder blir brukt til å skape tradisjonelle retter fra latinamerika.

Både maten og innredningen er Insta-worthy som du kan se over!

Finn Llama her.

The Pescatarian

I Indre By finner du The Pescatarian som har fokus på lokal fanget fisk, frukt og grønnsaker. På The Pescatarian får du servert et lite stykke kunstverk fra havet som smaker himmelsk.

Finn The Pescetarian her.

Aamanns

Er du fan av smørbrød? Så skal du besøke Aamanns. Her kan du prøve deres Michelin-anbefalte smørbrød som er et lite stykke kunst.

I tillegg til smørbrød serveres det også klassiske danske retter med internasjonal edge.

Finn Aamanns her.

Cantina

Hos Cantina er det liv i gaten og plass til store armbevegelser. Restauranten presenterer det beste fra det italienske kjøkken med dele-vennlige antipasti, pasta med ekstra parmesan og møre svinekjever med polenta. De kan også servere en solid G&T og Gillardeau-østers som du kan nyte i baren.

Finn Cantina her.