Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Søte daddelkuler med dryss av lakris, kakao og kokos

Trill ut deilige, små daddelkuler til julekosen.

Trill daddelkuler til jul

© Kira Brandt

Dette trenger du

125 g dadler uten stein
3 store tørkede fiken
3 ss havregryn
20 mandler
2 ss mykt smør
3 ss usøtet kakao
litt kaldt vann etter behov
lakrispulver
kakaopulver
kokos

Server gjerne daddelkulene med denne velsmakende solærgløggen.

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene sammen i en skål til en glatt og formbar masse. Bruk hendene eller en foodprocessor. La massen hvile et par timer i kjøleskap. Form små kuler og trill dem i lakrispulver, kakaopulver eller kokos. Kulene kan også trilles i chilipulver eller overtrekkes med smeltet sjokolade.

Relaterte artikler