Et møbel med personlighet

En TV som gir hjemmet det beste fra to verdener.

Nyt synet av The SerifSamsungs rålekre nyhet som vil passe perfekt inn i ditt moderne hjem. Med sitt estetiske design og unike karakter vil denne tv-en gi interiøret ditt et løft.

En tv skaper et naturlig samlingspunkt i hjemmet, men det kan være utfordrende å kombinere den med resten av interiøret – uten at den bryter med helheten.

For to år siden lanserte Samsung sin «kunst-TV», The Frame, og den ble raskt populær i mange moderne hjem. Denne forvandles til et kunstverk når den er avslått og blir nesten «usynlig» hengende sammen med andre bilder på veggen.

Med nyheten The Serif derimot, er visjonen en annen; denne tv-en skal være et dekorativt innspill til resten av interiøret. Med sitt ikoniske og stilrene design gir den hjemmet et helt nytt design-konsept.

Klikk her for å lære mer om The Serif

Det beste fra to verdener

The Serif gir deg virkelig det beste fra to verdener; et elegant design og den aller beste teknologien som kan forventes av en Samsung QLED. Her får du utrolig bildekvalitet og en sofistikert TV med smarte løsninger.

"Hvis du ønsker du deg ny TV og vil ha noe helt annerledes, bør du velge The Serif fra Samsung. Her får du ekstremt god bildekvalitet med QLED teknologi og et nyskapende design. Tv-en har 4 egne bein, og fungerer som et stilrent møbel i stuen, sier Alf Leifseth, produktsjef for lyd og bilde i Power".

Si farvel til den sorte skjermen

Med funksjonen Ambient Mode kan du fylle skjermen med bilder, nyhetsoverskrifter og det du måtte ønske, selv når du ikke bruker den. Dermed kan du vinke farvel til den tomme, sorte skjermen – og integrere tv-en i hjemmets omgivelser. Du bestemmer selv hvilken stemning du vil sette.

Det sofistikerte gulvstativet gjør det enkelt å plassere tv-
en rundt om i hjemmet.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Power.