Lun vinter på soverommet

La deg inspirere av interiørblogger Elisabeth Heier sitt vinterfine soverom!

Lun vinter med mengder av deilige tekstiler, ull og tente lys er stikkord som fint beskriver soverommet til interiørdesigneren Elisabeth Heier, som har et samarbeid med Høie. Stilen kopieres enkelt med lag på lag med tekstiler og fine fargekombinasjoner, en liten gren fra treet utenfor og tilbehør som understreker den lune atmosfæren.

Den tørkede kvisten fra klatrehortensiaen reddet Elisabeth inn rett før snøfallet, og duftlyset er en ny skatt fra København. Copenhagen Candle Lab lager lysene av kun naturlige ingredienser i et lite studio i København. Men den viktigste delen av høststylingen på soverommet er selvfølgelig tekstilene.

— På lanseringen av nyhetene tidligere i høst var nettopp Olava fra Høie min favoritt, og etter å ha testet sengetøyet kan jeg gå god for kvaliteten også – for dette ser ikke bare bra ut, det er noe av det mykeste jeg har sovet i, skriver Elisabeth på bloggen sin.

Olava er laget av en blanding av lin og bomull, det er vakkert vevet og i en fin grå farge. Sengetøyet er steinvasket for ekstra mykhet. Det strikkede pleddet K2 i 100% ull er mykt og lunt og det brune pleddet sammen med alt det grå er min favorittmiks akkurat nå. Naturlig samtidig som det er elegant.

Elisabeth mener at med et så fint sengetøy blir et sengeteppe overflødig, men at et deilig pledd og ekstra store puter gir rommet følelsen av nedtonet luksus.

Ekstra store putetrekk fås også i samme serie som resten av sengetøyet, og de store putene i 70×100 fungerer som sengegavel hos meg. Fylt med dun er de en supermyk ryggstøtte og med kaffekoppen og en god bok er det fristende å bli liggende her til langt ut på dagen..

Mer inspirasjon til soverommet finner du hos Høie!