Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

5 tips til hotellstil på soverommet

Bli inspirert av fine hotellrom og få tips til hvordan du selv kan nærme deg den luksuriøse hotellstilen.

Hotellstil i hjemmet

Man risikerer å bli fort lei av sin egen soveromsinnredning etter et opphold på hotell. Men husk at hotellrommet oftest kun består av et værelse, og at all energien er lagt i å innrede nettopp dette. Det er dermed ikke så rart at det finnes mange lekre hotellrom der ute!

Her har vi samlet 5 gode råd til hvordan du kan la deg inspirere av hotellstilen og selv skape hotellstemning på soverommet.

Flere tekstiler

Hotellrom er ofte innredet med flere forskjellige typer tekstiler. Tepper dekker ofte store deler av gulvet, i hvertfall området rundt sengen. Det gir en form for luksusfølelse.

Videre er sengen ofte dekket av et lekkert sengeteppe og mange, store puter som gir rommet en hyggelig følelse. Dessverre kommer det sjeldent noen hjem til deg for å re opp sengen, og kanskje det er akkurat derfor du sparer på både pynteputer og sengeteppe?

En rød tråd i innredningen

Det skal gjerne være en rød trå i innredningen i form av materialer og farger som går igjen. Ofte kan det være utfordrende å beholde oversikten over innredningen når man innreder i et helt hjem, og ikke bare i et enkelt soverom. Å skape en rød tråd mellom soverommet og resten av hjemmet kan derfor bli en utfordring.

Derfor kan det være en fordel å lage et moodboard - det kan nemlig hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i innredningen.

Soverom med flere funksjoner

Akkurat som på hotellrommet, skal soverommet også ha både soveplass, sitteplass og speilplass. Hjemmets soverom skal gjerne ha flere funksjoner om det skal ligne på et hotellrom.

Dog er det ikke alltid plass til en sofagruppe på soverommet - men kanskje det er plass til et lite skrivebord eller en lekker lenestol i hjørnet?

Hvis du bor på begrenset plass, kan du med fordel finne noen nyttige råd her: 14 tips til innredning på liten plass.

Riktig belysning

Belysningen utgjør en stor forskjell i både soverom og resten av hjemmet. Man kan med fordel skape ulike soner i rommet ved å velge riktig belysning. Her har vi samlet en shopping-guide som viser deg hvordan du kan gjøre soverommet mer innbydende.

Flott sengegavl

Det som gir hotellrommet en siste finish er ofte en flott sengegavl, noe vi dessverre ikke ofte ser i private soverom. Trenger du mer inspirasjon til soverommet, har vi samlet 10 uunnværlige tips til soverommet her.

Relaterte artikler