Slik blir hjemmekontoret finere på 1-2-3

Her er femten ting vi ønsker oss til hjemmekontoret akkurat nå.

© Gubi

Annonsørinnhold for ASUS.

Fine omgivelser er inspirerende når man jobber, og dette gjelder spesielt for hjemmekontoret. Det bør helst være både ryddig og hyggelig, og med enkle grep kan du gjøre hjemmekontoret til ditt nye favorittsted. Kanskje du skulle hatt en ny lampe, byttet ut pc-en med en finere modell eller organisert småtingene i noen lekre esker? Se våre 15 favoritter under!

Pynt opp hjemmekontoret med denne dekorative hengeren, som er både praktisk og estetisk. Den består av en metallring med et langt lærbånd, og åtte trekuler som fungerer som hengere. 199 kr, By Wirth.

Laptopen skal helst være både stilren og rask, slik som ASUS ZenBook UX305CA. Det er verdens tynneste 13-tommers-laptop, med en vekt på kun litt over én kilo og mål på 1,23 cm. Praktisk å ta med seg på farten! I tillegg har den 12 timers batteritid, en sylskarp skjerm og en lekker, minimalistisk design. Fra 8490 kr.

Hold orden med stil, og få unna papir, binders, teip, sakser og andre småting i fine oppbevaringsbokser. 300 kr, House Doctor.

Greta Grossman sine produkter er unike, moderne klassikere - og vi synes særlig Gräshoppa-lampen vil se bra ut på skrivebordet. 2995 kr, Gubi.

Magasiner kan oppbevares på mange måter. Denne flotte magasinholderen i klar akrylplast er en favoritt – både praktisk og estetisk! 319 kr, Nomess.

Kontorstolelen skal helst være både komfortabel å sitte i og fin å se på. God kvalitet er viktig, og vi drømmer for tiden om Wick Chair i eik. 6226 kr, Design House Stockholm.

Fresh opp tilbehøret på skrivebordet med produkter fra The Wilkinson-serien til Skultuna. Inspirasjon til serien har designer Lara Bohinc funnet i en blanding av Norman Wilkinson, Edward Wadsworth og David Blomberg med sine raske, vinklede og bevegelige konturer. Priser fra 870 kr.

Alle bør ha en notatbok (eller flere) som man kan skrive ned gjøremål, planer og tanker i. Typografien på denne A for Ambitions-notatboken er designet av Arne Jacobsen, og har blanke hvite sider inni. 169 kr, Design Letters.

Et godt duftlys gjør det hyggeligere å jobbe hjemme, og duften Spirituelle Verte er frisk og urteaktig med innslag av menthol. Duftlyset er håndstøpt, fri for parabener, silikon og konserveringsmidler. Når lyset er brent ned, kan tinnboksen vaskes og brukes som et lite skrin! 899 kr, Bougie d'Apothicaire.

Dekorativt timeglass i skandinavisk design, som inneholder sand som bruker tre minutter på å renne gjennom. 99 kr, Hay.

En glasskuppel kan fylles med alt fra små planter til andre pyntegjenstander. Denne med betongfat er ekstra fin! 159 kr, Granit.

Bordlampen Cloche er designet av Lars Beller Fjetland, og gir et retningsbestemt lys. Skjermen er tilgjengelig i matt hvit, matt sort og polert kobber. 2165 kr, Wrong For Hay.

Dette fine skrinet i grønn marmor kan brukes til oppbevaring av mindre gjenstander på kontorpulten. 379 kr, Nordstjerne.

Kristina Krogh har designet dette Butterfly-bildet, som er skrevet ut på 13 mm tykk bjørkefiner. Heng bildet på veggen eller still det i bokhyllen – hvor det enn plasseres blir det en fin innredningsdetalj. 899 kr, Ferm Living.

Hay sitt samarbeid med Ballograf har resultert i denne moderne vrien av «penn med holder»-oppfinnelsen. 189 kr, Hay.