Myke drømmer

Sov ekstra godt i soverom med gode senger, myke tekstiler og en avslappet stemning.

 
9 drømmesenger
© Produsenter

Nå er det høst, mørkere tider og ekstra vanskelig å komme seg opp om morgenen ...

... og det blir garantert ikke noe lettere å komme seg ut av disse sengene!

Klikk deg videre for å finne din favorittseng, eller kanskje for å få inspirasjon til å kjøpe nytt sengetøy?

 
Maritim miks
© Produsent

Canada Goose har laget en kolleksjon med maritime sengetøy som gir assosiasjoner til det gode liv ved havet. 1840 kr.

 
Friluftsinspirert
© Produsent

Neida, du trenger ikke flytte sengen utendørs. Men Aiayu ser ut til å ha latt seg inspirere av naturen når de lager sine sengetøy og pledd. Og det er et godt tips til soverommet: Innred i en naturlig fargepalett som virker beroligende på sinnet og søvnen. Få mer inspirasjon på aiayu.com!

 
Stor effekt
© Produsent

De to skinnbeltene som er festet rundt senge-gavlen minner om gamle reisekofferter. Ta turen til drømmeland! 38965 kr, Expo Nova

 
Grålysning
© Produsent

Grått er beroligende og trygt, og er derfor den perfekte gjenomgangsfargen på soverommet. Sengen Spencer i gråmelert stoff og beige sengegav er designet av Rodolfo Dordoni for Minotti. 41850 kr, Christian's.

 
Bevisst luksus
© Produsent

Myke, delikate tekstiler lokalprodusert i Bolivia er Aiayus varemerke. De har flere ganger fått utmerkelser for sine bærekraftige produkter. Vi fyller gjerne sengen opp med puter, pledd og sengetøy fra denne danske favoritten. Se mer på aiayu.com.

 
Komfort først
© Produsent

Ganske greit å ha en god hodegavl å lene seg tilbake på når du skal lese eller se på tv i sengen. Det er dessuten en kul idé å «tapetsere» med boksider! Årviksand, fra 6685 kr, Ikea.

 
Mørkt og mystisk
© Produsent

Noen vil ha det helt lyst og lett på soverommet, mens andre velger seg mørke, beroligende fargetoner der de skal sove. Slettvolls seng Meridien passer godt inn i den siste kategorien! Rammemadrass, 27900 kr, sengegavl, fra 5815 kr.

 
Svart natt
© Produsent

Med sitt mørke stoff gir sengen Gimme Shelter virkelig følelsen av å sove i en mørk og trygg hule. Design Diesel for Moroso, pris ikke fastsatt ennå, Blåmann.

 
Renlinjet
© Produsent

Dyktige Paola Navone står bak det italienske firmaet Letti & Co, som blant annet lager elegante og renskårede senger. Soft ble raskt en favoritt da vi bladde oss gjennom katalogen. Lekkert! Pris på forespørsel, lettiandco.com