Sofistikert og minimalistisk

Kjøleskapet som sender kjøkkenet ditt til første klasse.

Kunsten bak den eksklusive serien

«Art inspires technology. Technology completes art». Slik lyder ordene i LG SIGNATURE sin kampanje.

Det er en egen kunst å utvikle minimalistiske produkter – der alt det overfladiske er fjernet, slik at hovedfunksjonen kan stå i fokus. Og nøyaktig dette er filosofien bak de eksklusive produktene i serien LG SIGNATURE.

"Vår visjon var å få avanserte produkter til å oppleves som intuitive ved å gi dem en ren fasong. Hvert produkt bør bli forstått umiddelbart – og bør føles enkelt og brukervennlig", forteller Torsten Valeur, arkitekten bak LG SIGNATURE.

Førsteklasses kjøleskap

Kjøleskapet fra LG SIGNATURE har vunnet en rekke prestisjetunge priser, og har blitt anerkjent for sitt stilrene design og innovative teknologi.

Med dette lekre kjøleskapet vil du umiddelbart løfte kjøkkenet ditt til nye høyder.

Ta en titt på innsiden

Kjøleskapet har avansert teknologi og flere innovative løsninger som gir den ultimate brukeropplevelsen. InstaView Door-in-Door® er blant funksjonene som skiller seg ut.

Skapet har nemlig et speilbelagt glasspanel som lyser opp når man kakker to ganger raskt på panelet. På denne måten kan man enkelt sjekke innholdet - uten å måtte åpne døren først. Dermed reduseres tapet av kaldluft, slik at maten holder seg ferskere lenger.

Stilfull innredning

Kjøleskapet er innredet med Platinum Fresh Wall – en innredning av rustfritt stål som gir designet et sofistikert uttrykk, samtidig som materialet bidrar til å holde luften kald.

Styr temperaturen fra smarttelefonen

Med Eclipse Display & Smart ThinQTM og Wi-Fi kan man enkelt overvåke og styre kjøleskapet via smarttelefonen.

Er dette kjøleskapet du drømmer om til ditt nye kjøkken? Klikk deg inn HER for å lese mer.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for LG.