3 gode grunner til å velge et snekkerkjøkken

Velg den stilsikre og langtidsholdbare løsningen med håndlagde detaljer og estetikk i høysetet hvis du går med store kjøkkendrømmer.

Hvis du drømmer om et nytt kjøkken som passer til både hjemmet ditt og dine behov, som fremhever din personlige stil og som tåler å bli brukt i mange år, får du her tre gode grunner til å overveie et snekkerkjøkken.

© Multiform

1. Tidløs design

I likhet med et klassisk designmøbel, kan et snekkerkjøkken vare i generasjoner – både når det gjelder funksjon, men ikke minst estetikk. Med langsiktige løsninger, vakre naturmaterialer og bra snekkerhåndverk, får du et kjøkken som aldri går av moten.

Det klassiske Form 1-kjøkkenet fra Multiform ble skapt i 1982 av grunnleggeren Carsten Michelsen med fokus på tradisjonelt og kompromissløst håndverk. Den enkle og minimalistiske designen gjør kjøkkenet tidløst og elegant, mens materialer og farger kommer til sin rett med det stramme formspråket, slik at kjøkkenet nesten fremtrer som et møbel i seg selv.

© Multiform

2. Kvalitet som holder

Et bra kjøkken er ensbetydende med bra kvalitet, et kjøkken som ikke bukker under for verken bruk eller tidens tann. Kompromissløst materialvalg og håndverk betyr at skapene og skuffene i et snekkerkjøkken tåler å bli åpnet og lukket flere ganger om dagen i mange år. Et håndlaget snekkerkjøkken er ofte laget utfra nettopp disse prinsippene, noe som gjør det til et trygt valg.

Et Multiform-kjøkken er laget fra bunnen av ut fra klassiske snekkerprinsipper. Derfor har hver detalj fått ekstra oppmerksomhet for å sikre en høy kvalitet – skuffer laget av utvalgte trekvaliteter med fingertappskjøter som holder i generasjoner er noe av det som sikrer et slitesterkt og kvalitetssikkert kjøkken

© Multiform

3. Bærekraftig valg

Det er ikke nødvendigvis bare estetikken og funksjonaliteten som er viktig når du skal velge et nytt kjøkken i dag – det må også være en bærekraftig løsning når det gjelder både produksjon og holdbarhet. Et snekkerkjøkken varer i flere tiår i stedet for i bare 5–10 år, og sparer jordas ressurser ettersom det ikke trenger å byttes ut.

Dette er tilfellet hos Multiform, der kombinasjonen av CO2-nøytralt trevirke fra Europa, grønn strøm fra nordiske vannkraftverk og et team av noen av de beste håndverkerne sørger for et kjøkken som lever opp til høye standarder for bærekraft. Det sikrer deg et kjøkken som varer i generasjoner og som bare blir vakrere med tiden.