Interiør og designmessen
© Dag Randen

Interiør og designmessen i Bergen 2019

Siste helgen i oktober gjøres det igjen klar for genuine møter mellom utstillere og publikum på årets Interiør og designmesse i Bergen.

Årets messetema er klima, og arrangørene drømmer om å avspeile samfunnets sårbarhet gjennom bruk av lys, plast og åpne, glassklare flater. Publikum vil blant annet kunne oppleve Transparent Catwalk, med bidrag fra flere nordiske stylister.

Interiør og bærekraft i Grieghallen

Miljøutfordringer står i fokus når Interiør og designmessen i Bergen går av stabelen 25. til 27. oktober. Messen blir i år avholdt for niende gang og har siden 2011 etablert seg som en viktig publikumsarena for presentasjon av ny design og interiør.

Gjennvinningskunst
© Dag Randen

En vrengt potetgullpose er blitt en vakker skulptur.

Inspirasjon og faglig påfyll

Publikum kan se frem til en rekke spennende utstillinger, overraskende visuelle tolkninger, faglig påfyll og et knippe nordiske stylister som i løpet av messen entrer catwalken.

På årets faglige program finner vi blant annet Kristoffer Eng fra Ask og Eng, designer Philipp Von Hase og den svenske stylisten Pella Hedeby, som vil dele tanker om hvordan de tilnærmer seg det som gjerne omtales som vår tids største utfordring.

Interiør og designmessen
© Dag Randen

Peachy fra Jotun vil være en gjennomgående farge på årets messe, sammen med hvitt, grått og beige.

Også verdt å sjekke ut er samtidskunstgalleriet Kunstgarasjen, som samme helgen holder en utstilling av vestlandske samtidskunstnere.