God oppbevaring på barnerommet

Barnerommet er et sted hvor smårollingene regjerer. Men det betyr ikke at det må være kaos der! Her er 6 gode oppbevaringsløsninger!

© Tia Borgsmidt

Lekene flyter på barnerommet, klærne ligger i bylter på gulvet og fargestiftene lever sitt eget liv. Hvor er de gode kaosrådene? Her!

Klikk deg videre for seks supre oppbevaringsideer!

 I skråningen
© Tia Borgsmidt

Rom med skråtak byr ofte på utfordringer. For å få nok oppbevaringskapasitet kan det være lurt å investere litt i å plassbygge skap. Understrek skråningen ved å dekke skapdørene med et fint tapet eller noen strøk med kontrastmaling.

 Bare småtterier
© Tia Borgsmidt

Har minsten en hang til å samle på alt mulig rart? Let etter en god, gammeldags settehylle og putt småtingene i den. Hyllen er praktisk, og fungerer samtidig som et bilde i rommet. En koselig søndagsaktivitet kan være å dekke baksiden av hyllen i settekassen med ulike former for papir eller maling.

 Kvistværelse
© Tia Borgsmidt

Ta vare på gamle skatter! Generasjonene etter oss kan bruke dem om igjen, og det er noe veldig fint i det å la ting gå i arv. Plutselig kan mors gamle koffert bli en fin oppbevaringseske til minstejentas hemmeligheter. På dette kvistværelset vokser det til og med en gren ut fra skråtaket! Veggklistremerker med naturmotiv gjør susen og er et superenkelt grep.

 Nytt liv i skapet
© Tia Borgsmidt

Et gammelt skoleskap får nytt liv med noen lag spraylakk i barnas favorittfarge. Skapet er selvfølgelig også perfekt til å henge skolesekken på.

 Opphengt på klær
© Tia Borgsmidt

Klær skaper folk, sies det, men klær skaper interiør også. Barnas fineste tøy kan veldig gjerne henge fremme og pynte rommet. Her er flere av yndlingsplaggene hengt opp under en hylle. La barna være med på å bestemme hvilke klær som skal få lov til å henge fremme, og hvilke som må inn i skapet. Husk kleshengere i morsomme farger!

 På glass
© Tia Borgsmidt

Et plastdyr, et syltetøyglass, lim og en dæsj maling. voilà: supre oppbevaringskrukker!