De 5 største sofa-trendene akkurat nå

Vi har sett nærmere på de nåværende sofatrendene, som byr på vakre former og myke tekstiler. La deg inspirere til ditt neste sofa-kjøp her.

Margas sofa fra &Tradition
© &Tradition

Myke og runde former

En av de hele store trendene i sofa-verdenen er sofaer i minimalistisk stil med myke, avrundede former. Sofaen skal gjerne fremstå som et skulpturelt kunstverk og se elegant ut fra alle vinkler.

Fargepaletten er nordisk lys, og de polstrede møblene er i supermyke materialer som saueull, bouclé og silkemiks.

Barba Sofa fra Fogia
© Fogia

Beroligende kurver og glade former

Barbas er en myk og robust sofa med en skylignende form. Sofaen har en sterk og strukturell aura og er designet av Anders Engesvik som en del av Barba kolleksjonen.

Fra pris: 36.765kr.

Sofaen kan kjøpes her:

Velar fra Fogia
© Fogia

Åpne sider og sjenerøse proposjoner

Velar, den nyeste sofaen til Fogia, er diskré, spennende og reflekterer dagens uformelle livsstil. Tanken bak utformingen var å lage en sofa som har den samme behagelige følelsen du har når du sitter i sengen. Den rette designen kombinerer en minimalistisk stålrørsramme med slanke ben og myk polstring.

Pris 40.185 kr, Fogia

Finn en forhandler her

Sofa fra Karimoku Case Study
© Karimoku Case Study

Rolig omdreiningspunkt

De danske arkitektene Norm Architects har skapt N-S03-serien for japanske Karimoku Case Study. Serien består av en loungestol samt en toseters sofa med et omfavnende design og et rolig, formspråk. Både sofa og stol har en lav rygg, som legger seg mykt rundt setet. Synlige, sylindriske ben i massivt tre underbygger inntrykket av soliditet.

Priser fra 27.850 kr., finn en forhandler her

Plis sofa 3 seater
© NorthernMood Makers

Myk kroppsfavner

Den nyeste sofaen til Northern er designet av den prisbelønte og bergensbaserte designeren Stine Aas. Sofaen er inspirert av menneskekroppens kurvede former og har en myk ryggstøtte og dype, buede seter. Den er tilgjengelig i to- og treseter, og i fire ulike tekstiler fra Kvadrat.

Pris fra 33 990 kr, du kan finne sofaen her.

Margas sofaen
© &Tradition

På skjeve ben

Trenden med små, tette møbler på kraftige ben går igjen hos flere produsenter. &Tradition er klar med sitt forslag på den nye stilen med lanseringen av Margas-serien, designet av Louise Liljencrantz. Margas-kollektsjonen rommer tre møbler: to forskjellige loungestoler og en liten topersoners sofa.

Veiledende pris: 31.995 kr.

Finn en forhandler her

LES OGSÅ