Bouclé trender: 8 ting i det populære materialet

Vil du også være med på møbeltrenden med det myke bamsestoffet? Så følg med og se våre favoritter i bouclé her.

Bouclé
© Ferm Living

Bouclé

En naturlig innredning skaper en rolig atmosfære og en stemning som åpner opp for å sette den travle hverdagen på pause. Denne atmosfæren kan du blant annet skape med det myke bouclé-stoffet.

Bouclé er en blanding av vevet naturmaterialer som er den perfekte sammensetning av et behagelig og slitesterkt stoff, som kan holde i mange år fremover. Stoffets bølgende struktur gir ethvert rom en moderne forening av komfort og eleganse.

Beetle Chair
© GUBI

Varm og enkel

Den elegante spisebordsstolen, Beetle, har blitt en klassiker i flere moderne hjem. Stolen er inspirert av insektet hvilket kan ses på dens holdbare, ytre trekk og myke indre - samt de slanke og elegante stolbenene i metall som tilføyer en letthet til designet.

Beetle Dining Chair, 9.045 kr, GUBI hos Illums Bolighus.

by Lassen - Den trætte mand

Den Trætte Mand

© by Lassen

Sjarmerende lenestol

Den myke og bamsete lenestolen, Den Trette Mannen, inviterer til hjemlig hygge med dem du er glad i. Dersom du ikke har råd til utgaven i lammeskinn, er bouclé det perfekte alternativet. Her får du estetikk og komfort i en noe mer overkommelig prisklasse.

Den Trette Mannen, 43.804 kr., by Lassen

Brasilia Ottoman fra MENU
© MENU

Elegant fotskammel til slitne føtter

En fotskammel er et fint hvilested for dine ben etter en lang og travel dag. Brasilia Ottoman er en kombinasjon av både skandinavisk og brasiliansk modernisme - og er kjent for sine robuste, sylindriske ben og den myke, buede puten.

Brasilia Ottoman, 6.585 kr, MENU hos Nordiska Galleriet.

LES OGSÅ

Norr11 Studio Sofa Setup 4
© Jacobsen Møbler

Estetisk og skulpturell sofa

Denne elegante sofaen fra Norr11 er en kunstutstilling i seg selv, noe som ses på dens organiske former og måten sofaen er polstret på. Sofaens design er en del av Studio-kolleksjonen som består av et bredt utvalg forskjellige moduler som kan sammensettes etter egne preferanser.

Studio 4, €7.200, Norr11

&Tradition Little Petra VB1 Lænestol
© Designovation

En designklassiker

Den verdenskjente Little Petra-lenestolen er designet av den danske arkitekten Viggo Boesen. Dens elegante look og kompakte form gjør den velegnet til utsmykning i enhver stue.

Little Petra lenestol, 35.745 kr., &Tradition

Ferm Living Clean Cushion
© Ferm Living

Et fargerikt pust

Puter er en sann must-have i alles hjem. Clean Cushion er derfor et godt alternativ til et moderne og enkelt supplement til soverommet eller sofahjørnet.

Clean Cushion, 1.149 kr., Ferm Living

Babette Lænestol
© Sofacompany

Loungestolen fra våre drømmer

Babette er den myke og runde loungestolen som man kan drømme seg bort i. Designet er elegant fra alle sider, noe som gir stolen uendelige plasseringsmuligheter i hjemmet.

Babette loungestolen, 5.499 kr., Sofacompany

Modernist Sofa
© Kristina Dam Studio

Minimalistisk tilføyelse til loungeområdet

Enkel og klassisk sofa designet av Kristina Dam Studio. Denne sofaen tilhører Modernist-møbelserien, hvor den enkle og tidløse stilen er passende i ethvert moderne hjem.

Modernist sofa, 49.999 kr., Kristina Dam Studio

LES OGSÅ