Nytt til badet

Ja, for det trengs innimellom, enten det er håndklær, et speil eller et nytt badekar. Start ønskelisten her!

© Ballingslöv

Det er greit å ha litt orden i skuffene på badet, ellers blir kremer og neglefiler fort liggende og flyte. Oppbevaringsboksene­ Inbox hjelper deg med jobben! Sett med fire i lakkert bambus, 395 kr, Ballingslöv.

© Bobbi Brown

Det fine med å legge ansiktsmaske er at man føler man gjør noe, mens man egentlig slapper av. Huden blir også glad! Ansiktsmasker, 430 kr per stykk, Bobbi Brown.

Komplett komfort
© Geberit

Et toalett er ikke bare et toalett, i alle fall ikke i disse dager. Vegg­hengte AquaClean Mera har toalettlokk med automatisk lukking, setevarme, luktavsug, rengjørende­ dusj og varmlufttørrer, bare for å nevne noe. 35 996 kr, Geberit.

Glassklart
© Dansani

Justerbare hengsler i krom eller massiv messing holder de store glassflatene fast i et svevende grep, og gir den innebygde dusjen Air et diskré og minimalistisk uttrykk som glir sømløst inn på ethvert bad. 12 995 kr, Dansani.

Lekre linjer
© Modena

Håndvasken Ardea fra Copenhagen Bath er firkantet i formen­, myk i uttrykket og fremstil i acovi, et kompositt­materiale bestående av naturlige mineraler­ og akryl med lang, lang holdbarhet. 3699 kr, Modena.

Vannfanger
© Viega

Det smarte avløpsystemet Advantix Vario omkranser dusjarealet og kan tilpasses på millimeteren. Dermed kan dusjen monteres i ett med gulvet, uten at du behøver å være bekymret for at vannet renner utover. Har du sett vannballetten i Alexander Ekmans versjon av Swan Lake? Litt sånn ser vi for oss at dusjingen blir fremover! Pris avhengig av lengde, Viega.

Vannfall
© Norfloor

Varme nyanser på armatur og dusjhoder­ setter en luksuriøs spiss på badeværelset. Den brede vannstrålen fra armaturen Him, som blant annet kommer i gyllen Rose Gold, er som å ha et eget lite fossefall på badet! Herligheten er designet av Ludovica+Roberto Palomba for Zucchetti, og føyer seg inn i duoens serie av eksklusivt baderomstilbehør, 6790 kr, Norfloor.

© Ifö

Toalettet spira art, designet av Knud Holscher, er kledd i Ifö Clean-glasur, som forsegler keramikkens porer og gjør rengøringen enklere. Fra 3838 kr, Ifö.

Ny nostalgi
© Modena

Lite er bedre enn et langt varmt bad for å virkelig slappe av. Den frittstående versjonen Ardea fra Copenhagen Bath har noe nostalgisk à la den gode gamle badebaljen over seg, men i moderne og særs lekker drakt. 24 199 kr, Modena.

© Comfort

Én side til hver! Serien L-Cube fra Duravit er enkel og geometrisk i utformingen, og speilet omkranset av LED-belysning gir god oversikt på både maskarapåføring og skjegg­trimming. Fra 11 655 kr, Comfort.

© Kallista

Stjernearkitekten Bjarke Ingels har designet armaturen i serien Taper, pris ikke fastsatt, Kallista.

© Hay

Også neglene fortjener stilfull pleie­! Negle­klipper, Clipper, 85 kr, Hay.

Klassisk moderne
© Laufen

På stilfullt vis sklir håndvasken Ino elegant over i servantskapet når franske Toan Nguyen får satt sitt designpreg på interiøret. Spe på med badekar og andre baderomsmøbler i samme serie for en deilig dash klassisk eleganse. Oppsettet som på bildet koster 30 790 kr, Laufen.

© Tine K Home

Første skritt mot ditt eget private­ hamam er store håndklær i tynn
bomull. Like lekre pent sammenbrettet i baderomshyllen, som tilfeldig dandert rundt kroppen. 146 kr per stykk, Tine K Home.

Lyst på mer inspirasjon til badet? Bli med inn på et feminint og delikat bad.