Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Nytt til badet

Ja, for det trengs innimellom, enten det er håndklær, et speil eller et nytt badekar. Start ønskelisten her!

© Ballingslöv

Det er greit å ha litt orden i skuffene på badet, ellers blir kremer og neglefiler fort liggende og flyte. Oppbevaringsboksene­ Inbox hjelper deg med jobben! Sett med fire i lakkert bambus, 395 kr, Ballingslöv.

© Bobbi Brown

Det fine med å legge ansiktsmaske er at man føler man gjør noe, mens man egentlig slapper av. Huden blir også glad! Ansiktsmasker, 430 kr per stykk, Bobbi Brown.

Komplett komfort

© Geberit

Et toalett er ikke bare et toalett, i alle fall ikke i disse dager. Vegg­hengte AquaClean Mera har toalettlokk med automatisk lukking, setevarme, luktavsug, rengjørende­ dusj og varmlufttørrer, bare for å nevne noe. 35 996 kr, Geberit.

Glassklart

© Dansani

Justerbare hengsler i krom eller massiv messing holder de store glassflatene fast i et svevende grep, og gir den innebygde dusjen Air et diskré og minimalistisk uttrykk som glir sømløst inn på ethvert bad. 12 995 kr, Dansani.

Lekre linjer

© Modena

Håndvasken Ardea fra Copenhagen Bath er firkantet i formen­, myk i uttrykket og fremstil i acovi, et kompositt­materiale bestående av naturlige mineraler­ og akryl med lang, lang holdbarhet. 3699 kr, Modena.

Vannfanger

© Viega

Det smarte avløpsystemet Advantix Vario omkranser dusjarealet og kan tilpasses på millimeteren. Dermed kan dusjen monteres i ett med gulvet, uten at du behøver å være bekymret for at vannet renner utover. Har du sett vannballetten i Alexander Ekmans versjon av Swan Lake? Litt sånn ser vi for oss at dusjingen blir fremover! Pris avhengig av lengde, Viega.

Vannfall

© Norfloor

Varme nyanser på armatur og dusjhoder­ setter en luksuriøs spiss på badeværelset. Den brede vannstrålen fra armaturen Him, som blant annet kommer i gyllen Rose Gold, er som å ha et eget lite fossefall på badet! Herligheten er designet av Ludovica+Roberto Palomba for Zucchetti, og føyer seg inn i duoens serie av eksklusivt baderomstilbehør, 6790 kr, Norfloor.

© Ifö

Toalettet spira art, designet av Knud Holscher, er kledd i Ifö Clean-glasur, som forsegler keramikkens porer og gjør rengøringen enklere. Fra 3838 kr, Ifö.

Ny nostalgi

© Modena

Lite er bedre enn et langt varmt bad for å virkelig slappe av. Den frittstående versjonen Ardea fra Copenhagen Bath har noe nostalgisk à la den gode gamle badebaljen over seg, men i moderne og særs lekker drakt. 24 199 kr, Modena.

© Comfort

Én side til hver! Serien L-Cube fra Duravit er enkel og geometrisk i utformingen, og speilet omkranset av LED-belysning gir god oversikt på både maskarapåføring og skjegg­trimming. Fra 11 655 kr, Comfort.

© Kallista

Stjernearkitekten Bjarke Ingels har designet armaturen i serien Taper, pris ikke fastsatt, Kallista.

© Hay

Også neglene fortjener stilfull pleie­! Negle­klipper, Clipper, 85 kr, Hay.

Klassisk moderne

© Laufen

På stilfullt vis sklir håndvasken Ino elegant over i servantskapet når franske Toan Nguyen får satt sitt designpreg på interiøret. Spe på med badekar og andre baderomsmøbler i samme serie for en deilig dash klassisk eleganse. Oppsettet som på bildet koster 30 790 kr, Laufen.

© Tine K Home

Første skritt mot ditt eget private­ hamam er store håndklær i tynn
bomull. Like lekre pent sammenbrettet i baderomshyllen, som tilfeldig dandert rundt kroppen. 146 kr per stykk, Tine K Home.

Lyst på mer inspirasjon til badet? Bli med inn på et feminint og delikat bad.