5 tips til hvordan du innreder med gjenbruksmøbler

Mangler du inspirasjon til hvordan du kan integrere gjenbruksmøbler i interiøret? Vi har samlet 5 tips her.

La gjenbruksmøblene matche omgivelsene

Det kan være en god idé å gå etter noen gjenbruksmøbler som matcher de fargene og materialene du allerede bruker i interiøret.

På den måten får man blendet sammen gjenbruksmøblene inn i interiøret samtidig som man unngår å skape stilforvirring.

Men… La enkelte av gjenbruksmøblene skille seg ut

Selv om det er viktig å tilpasse gjenbruksmøblene den stilen og de fargene som man har dominerende i interiøret fra før, så kan det også være effektivt å la enkelte gjenbruksmøbler skille seg ut. Det kan være i form av en spesiell farge på et skap eller et helt spesielt design.

På den måten skaper man en wow-faktor og tilfører et ekstra piff av personlighet i interiøret.

Mix og match

Bland gjenbruksmøblene med nye og moderne ting for å skape et personlig og unikt uttrykk i hjemmet.

Ved å plassere gjenbruksmøblene i moderne og stilrene omgivelser kan du tilføye et moderne touch til det enkelte gjenbruksmøbelet, samtidig som at det fortsatt skiller seg ut og kommer til sitt rette element.

Gi dine gjenbruksmøbler nytt liv

Forny dine gjenbruksmøbler med en klatt maling. Det kan gi den enkelte tingen et helt nytt uttrykk, og du får samtidig muligheten til å tilpasse fargen til de andre delene av interiøret.

Hvis du har mot til å utfordre deg selv litt, så kast deg ut i en knæsj farge for på den måten å la den enkelte gjenbruksmøbel skille seg ut og komme til sitt rette element.

Samle gjenbruksmøblene på et sted

Samle gjenbruksmøblene på et sted for å få en gjennomført retro-look i interiøret til å skinne tydelig gjennom.

Det kan for eksempel være i form av en bildevegg med en samling av gamle plakater og bilder, eller som her, hvor man har gått all-in med både en retro-inspirert bildevegg samt en vintage skjenk og stol.