24 unike utelamper

Lunt og koselig eller stramt og minimalistisk? Finn din perfekte utelampe til vegg eller gulv nå som mørket banker på!

Utelampe til vegg
© Produsenten

Naturlig lys fra oven, Lab 1 er til å feste på veggen, og LED-lyset sender strålen presis ned mot bakken. Kommer i metall eller i tre. Designet av Francesc Rifé for Marset, 1870 kr, Stilverk.

Utelykt eller stålampe
© Produsenten

Smart oppheng gjør at lykten Balad også blir fin over spisebordet. Lampen kan hektes ned og brukes som bordlykt ved behov. Finnes i to størrelser. Balad, design Tristan Lohner, fra 790 til 1570 kr, Fermob.

Utelampe som kan henges opp
© Produsenten

Som en lysende garnkule, bare at den henger oppe i treet i stedet for at den flyter på vannet. Lampen Fisherman har en kule av plast, hyssingen rundt er håndflettet. Design Mattias Ståhlbom for Zero, 7000 kr, Canvas

Utelamper i ulike størrelser
© Produsenten

Small, medium, large. Lampene i kolleksjonen Belvedere finnes i ulike størrelser, men har samme stil og silhuett. Designet av Antonio Citterio, 5365 kr for den høyeste, Flos.

Vegglamper gir fint utelys
© Produsenten

Liten, slank og elegant. Compact W2 er en LED-lampe av aluminium til å feste på vegg, fås i hvit eller svart. Design Ronni Gol, 3352 kr, Light-Point.

Pullert-lamper lager sti av lys
© Produsenten

Stramme pullerter viser vei i mørket – det finnes knapt hyggeligere
måte å bli ønsket velkommen på! Lampen Flindt finnes i aluminiumsfarget og i rustbrun, pæren er en 14 W LED. Designet av Christian Flindt, 6895 kr, Louis Poulsen.

Utelamper til veggen – med LED
© Produsenten

Veggfaste utelamper. LED-lampe, Copenhagen Cube fra Aros Design, finnes i svart, hvitt og rustfarget, 3760 kr, Lampefeber.

Bærbar utelampe
© Produsenten

Liten lykt kan ha stor effekt! Denne bærbare utelykten av steinkompositt og betong tåler både vind og vær. Håndtaket gjør den enkel å flytte fra sted til sted også. Men strøm må du ha!

Utelampe, Rolling, design Ramón Úbeda og Otto Canalda for Metalarte, 4969 kr, Stilverk.

Oppladbar utelampe
© Produsenten

En venn i mørket. FollowMe er bærbar, oppladbar og kan følge med deg hvor du går – og kommer med USB-lader. Design Inma Bermúdez for Marset, 1690 kr, Stilverk.

Maritim utelampe
© Produsenten

Ship o hoi med robuste Rubbie! Dene utelampen er laget av sterk og værbestandig gummi, og glir perfekt inn i ethvert maritimt miljø. En intern reflektor sikrer jevn lysfordeling. Designet av Peter Bysted, 10 500 kr, Louis Poulsen.

Unik lyslenke med LED
© Produsenten

Lys på rekke og rad, festet på en vaier, perfekt til bakgårdsfesten! June er en high-end lyslenke med LED-pærer, design Emiliana Design Studio, fra 3162 kr, Vibia.

Taklampe med solceller
© Produsenten

Frostet glass og aluminium er materialer som tåler uteliv godt. Pendellampen Sunlight lades opp av solen. Når det er overskyet vær, kan den lades via en USB-inngang, 699 kr, Eva Solo.

TIPS! Vil du se flere lamper under 1000 kr? Sjekk disse hos BoligPluss!

Utelampe til vegg
© Produsenten

Betongveggen blir råere, og brosteinen mer kultivert når utelampen Soho bader overflatene i lys. Johan Caspar designet lampen allerede i 2010, den gang som en gigant myntet på kafeer og offentlige uterom.

Nå er den skalert ned slik at den passer hjemme hos deg og meg også. Soho 38 A Wall, design Johan Caspar for Marset. 7090 kr, Stilverk.

Lyslenke gir festivalstemning
© Produsenten

Lag festival i hagen med hengende lykter på rekke og rad. Lampene av glass og messing er hektet på en vaier som kan henges i trærne – eller monteres opp mellom to vegger.

Drop 270.02, design Tomas Dalla Torre for Il Finale, 1849 kr, Dmlights.

Utelampe og høyttaler!
© Produsenten

Dans, dans, dans oppå bordet. Sound Jar er lampe og høyttaler i ett – ingen grunn i verden for å sove bort sommernatten nå! Fra 625 kr, Halo Design.

Utelampe med LED-lys
© Produsenten

Vend blikket mot bakken med rykende ferske Casting. Den støpte betonglampen er et nikk til Le Corbusier-lampen Borne Béton fra 1952, men denne er oppgradert med LED-lys. Design Vincent Van Duysen, pris på forespørsel, Flos.

Hengende utelamper
© Produsenten

For deg som sverger til den industrielle stilen: Rimbaud ser ut som forfinede lysstoffrør, men tåler regn og kulde langt bedre. Design Sammode 2700 kr, Sammode Studio.

Enkel utelampe
© Produsenten

Enkel, funksjonell og hard som stein. Lampe, Olivier, design Ramón Úbeda og Otto Canalda for Metalarte, pris på forespørsel, Stilverk.

Utelampe med glasskolbe
© Produsenten

Glasskolben rundt pæren gir laboratorieassosiasjoner, det liker vi godt. Bendz, design Sammode, 2732 kr, Sammode Studio.

Vegglampe gir fint utelys
© Produsenten

Skyggespillet på veggen er halve moroa med denne gylne vegglampen. En avstandskloss på baksiden skaper illusjon av rom. NOHO W2, design Ronni Gol, 3150 kr, Light-Point.

Lyser opp veggen
© Produsenten

Som et lysende øye felt inn i støttemuren eller husveggen. Antirustbehandling og malte overflater gjør at lampen ikke ruster. Skyline, design Antonio Roselló for Santa & Cole, pris på forespørsel, DKNO.

Klassisk utelampe
© Produsenten

Vi har sett den før, men blir likevel aldri lei. Toldbod 155 fra Louis Poulsen er en klassiker i aluminium, som kommer med svartlakkert eller ubehandlet overflate, 3580 kr, Expo Nova.

FÅ FLERE lekre nyheter på mail fra oss!

Utelampe i marmor og stål
© Produsenten

Marmorfrelste, se her: I en ramme av stål er det felt inn den lekreste, svarte marmor. Når LED-lyset strømmer nedover pullerten kan du beundre spillet i overflaten samtidig som du kan glede deg over at veien du går på blir opplyst.

Utelampen Zen, design Martínez y Soler, pris ikke fastsatt, kr, B.lux.