Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

24 unike utelamper

Lunt og koselig eller stramt og minimalistisk? Finn din perfekte utelampe til vegg eller gulv nå som mørket banker på!

Utelampe til vegg

© Produsenten

Naturlig lys fra oven, Lab 1 er til å feste på veggen, og LED-lyset sender strålen presis ned mot bakken. Kommer i metall eller i tre. Designet av Francesc Rifé for Marset, 1870 kr, Stilverk.

Utelykt eller stålampe

© Produsenten

Smart oppheng gjør at lykten Balad også blir fin over spisebordet. Lampen kan hektes ned og brukes som bordlykt ved behov. Finnes i to størrelser. Balad, design Tristan Lohner, fra 790 til 1570 kr, Fermob.

Utelampe som kan henges opp

© Produsenten

Som en lysende garnkule, bare at den henger oppe i treet i stedet for at den flyter på vannet. Lampen Fisherman har en kule av plast, hyssingen rundt er håndflettet. Design Mattias Ståhlbom for Zero, 7000 kr, Canvas

Utelamper i ulike størrelser

© Produsenten

Small, medium, large. Lampene i kolleksjonen Belvedere finnes i ulike størrelser, men har samme stil og silhuett. Designet av Antonio Citterio, 5365 kr for den høyeste, Flos.

Vegglamper gir fint utelys

© Produsenten

Liten, slank og elegant. Compact W2 er en LED-lampe av aluminium til å feste på vegg, fås i hvit eller svart. Design Ronni Gol, 3352 kr, Light-Point.

Pullert-lamper lager sti av lys

© Produsenten

Stramme pullerter viser vei i mørket – det finnes knapt hyggeligere
måte å bli ønsket velkommen på! Lampen Flindt finnes i aluminiumsfarget og i rustbrun, pæren er en 14 W LED. Designet av Christian Flindt, 6895 kr, Louis Poulsen.

Utelamper til veggen – med LED

© Produsenten

Veggfaste utelamper. LED-lampe, Copenhagen Cube fra Aros Design, finnes i svart, hvitt og rustfarget, 3760 kr, Lampefeber.

Bærbar utelampe

© Produsenten

Liten lykt kan ha stor effekt! Denne bærbare utelykten av steinkompositt og betong tåler både vind og vær. Håndtaket gjør den enkel å flytte fra sted til sted også. Men strøm må du ha!

Utelampe, Rolling, design Ramón Úbeda og Otto Canalda for Metalarte, 4969 kr, Stilverk.

Oppladbar utelampe

© Produsenten

En venn i mørket. FollowMe er bærbar, oppladbar og kan følge med deg hvor du går – og kommer med USB-lader. Design Inma Bermúdez for Marset, 1690 kr, Stilverk.

Maritim utelampe

© Produsenten

Ship o hoi med robuste Rubbie! Dene utelampen er laget av sterk og værbestandig gummi, og glir perfekt inn i ethvert maritimt miljø. En intern reflektor sikrer jevn lysfordeling. Designet av Peter Bysted, 10 500 kr, Louis Poulsen.

Unik lyslenke med LED

© Produsenten

Lys på rekke og rad, festet på en vaier, perfekt til bakgårdsfesten! June er en high-end lyslenke med LED-pærer, design Emiliana Design Studio, fra 3162 kr, Vibia.

Taklampe med solceller

© Produsenten

Frostet glass og aluminium er materialer som tåler uteliv godt. Pendellampen Sunlight lades opp av solen. Når det er overskyet vær, kan den lades via en USB-inngang, 699 kr, Eva Solo.

TIPS! Vil du se flere lamper under 1000 kr? Sjekk disse hos BoligPluss!

Utelampe til vegg

© Produsenten

Betongveggen blir råere, og brosteinen mer kultivert når utelampen Soho bader overflatene i lys. Johan Caspar designet lampen allerede i 2010, den gang som en gigant myntet på kafeer og offentlige uterom.

Nå er den skalert ned slik at den passer hjemme hos deg og meg også. Soho 38 A Wall, design Johan Caspar for Marset. 7090 kr, Stilverk.

Lyslenke gir festivalstemning

© Produsenten

Lag festival i hagen med hengende lykter på rekke og rad. Lampene av glass og messing er hektet på en vaier som kan henges i trærne – eller monteres opp mellom to vegger.

Drop 270.02, design Tomas Dalla Torre for Il Finale, 1849 kr, Dmlights.

Utelampe og høyttaler!

© Produsenten

Dans, dans, dans oppå bordet. Sound Jar er lampe og høyttaler i ett – ingen grunn i verden for å sove bort sommernatten nå! Fra 625 kr, Halo Design.

Utelampe med LED-lys

© Produsenten

Vend blikket mot bakken med rykende ferske Casting. Den støpte betonglampen er et nikk til Le Corbusier-lampen Borne Béton fra 1952, men denne er oppgradert med LED-lys. Design Vincent Van Duysen, pris på forespørsel, Flos.

Hengende utelamper

© Produsenten

For deg som sverger til den industrielle stilen: Rimbaud ser ut som forfinede lysstoffrør, men tåler regn og kulde langt bedre. Design Sammode 2700 kr, Sammode Studio.

Enkel utelampe

© Produsenten

Enkel, funksjonell og hard som stein. Lampe, Olivier, design Ramón Úbeda og Otto Canalda for Metalarte, pris på forespørsel, Stilverk.

Utelampe med glasskolbe

© Produsenten

Glasskolben rundt pæren gir laboratorieassosiasjoner, det liker vi godt. Bendz, design Sammode, 2732 kr, Sammode Studio.

Vegglampe gir fint utelys

© Produsenten

Skyggespillet på veggen er halve moroa med denne gylne vegglampen. En avstandskloss på baksiden skaper illusjon av rom. NOHO W2, design Ronni Gol, 3150 kr, Light-Point.

Lyser opp veggen

© Produsenten

Som et lysende øye felt inn i støttemuren eller husveggen. Antirustbehandling og malte overflater gjør at lampen ikke ruster. Skyline, design Antonio Roselló for Santa & Cole, pris på forespørsel, DKNO.

Klassisk utelampe

© Produsenten

Vi har sett den før, men blir likevel aldri lei. Toldbod 155 fra Louis Poulsen er en klassiker i aluminium, som kommer med svartlakkert eller ubehandlet overflate, 3580 kr, Expo Nova.

FÅ FLERE lekre nyheter på mail fra oss!

Utelampe i marmor og stål

© Produsenten

Marmorfrelste, se her: I en ramme av stål er det felt inn den lekreste, svarte marmor. Når LED-lyset strømmer nedover pullerten kan du beundre spillet i overflaten samtidig som du kan glede deg over at veien du går på blir opplyst.

Utelampen Zen, design Martínez y Soler, pris ikke fastsatt, kr, B.lux.

Relaterte artikler