Velkjente IKEA-møbler har fått en make-over

IKEA har inngått et nytt, spennende designsamarbeid.

© IKEA
© IKEA

Et lekent univers

Den nye spesialkolleksjonen, FÖRNYAD, er fylt med fantasifulle print og kreative fargekombinasjoner. Men det er selvfølgelig ikke tilfeldig: Kolleksjonen hyller nemlig skolelivet, og skal bidra til å inspirere den yngre garde til at sprite opp hverdagen med farger – både hjemme og på skolebenken.

– Med FÖRNYAD har vi skapt et lekent og fargerikt univers fylt med farger og grafiske print for at hylle skolelivet og minne unge mennesker om å ha det gøy og slippe inn kreativiteten i en travel hverdag – for eksempel i form av et fargesterkt blått bord, finurlig tilbehør til studielivet eller et spraglete trekk som kan gi nytt liv til sofaen, forteller Sofie Kragh Ingvorsen, Commercial PR Responsible hos IKEA Danmark.

Kreativt designsamarbeid

Bak spesialkolleksjonen står blant annet den kreative sjefen fra den svært populære, men dessverre stengte, parisiske motebutikken Colette, Sarah Adelman. Colette var velkjent i motebransjen, og nå har Adelman preget den nye kolleksjonen med Colettes originale uttrykk.

I spesialkolleksjonen finner du blant annet velkjente IKEA-favoritter, som har fått en make-over: Den ikoniske IKEA-posen, KLIPPAN sofaen og LACK bordet.

Kolleksjonen er i begrenset antall og er tilgjengelig på varehuset fra 7. juni.

© IKEA
© IKEA