Kontrastfylte farger og flater

Svart mot hvitt, blankt mot matt, detaljer i korall, gult og sjøgrønt - kontraster er nøkkelordet for Jotun sitt fargekart for våren og sommeren 2013.

Frisk korall
© Jotun/LADY

Ladys fargekart for våren og sommeren 2013 er preget av energi og kontraster. Ifølge Jotuns fargesjef Lisbeth Larsen reflekterer sesongens palett livsstilen vår, som ofte er preget av motsetninger: Vi ferierer både i storbyen og på landet, vi kombinerer vintage med det moderne på både klær og i interiør, og vi stresser av gårde for å rekke avslappende yogatimer.

Nytt av sesongen er den friske korallfargen Lady 2607 Sorbet.

Solgløtt
© Jotun/LADY

Greige-nyanser og nøytraler er utgangspunktet for paletten, og får ny vitalitet sammen med bl.a. den gule Lady 10432 Spontan. Det handler om å "tilføre små energibomber i hverdagen," ifølge Jotun.

Drømmen om sommer
© Jotun/LADY

Middelhavet, saltvann, bølger, blå himmel... Delikate blånyanser gir mange herlige assosiasjoner på en ellers kald januardag.

Veggen er malt med en av nøkkelfargene for sesongens fargekart, Lady 6084 Sjøsmaragd.

Monokromt
© Jotun/LADY

Hvitt og svart forblir sentrale nyanser også for våren og sommeren 2013, og gir et markant grafisk uttrykk.

Matte møter
© Jotun/LADY

I tillegg til den nye korallfargen, lanserer Jotun også en helt matt versjon av Lady Supreme Finish, som gir panel, dører og andre detaljer en matt og jevn overflate. Kontrasten skapes ved å sette matte flater opp mot blanke, da gjerne i samme farge, ifølge Larsen.