© Granit

Granit kommer til Bergen

Gladmelding for alle vestlendinger! Nå kommer butikkjeden til Bergen.

Det hele startet rundt frokostbordet, da Anett Jorméus og Susanne Liljenberg fant ut at de ønsket å forenkle livet ved å lansere et interiørmerke. Granit ble derfor etablert i 1997, og siden den gang har Anett og Susanne spesialisert seg på funksjon og lagringsplass.

Sistnevnte er vel grunnen til at Granit er blitt såpass populært i Norge de siste årene. Det er ikke uten grunn at vi umiddelbart tenker på Granit når vi ønsker å lage enkle og funksjonelle løsninger i hjemmet, enten om det er på kjøkkenet, på barnerommet eller på kontoret.

Innredningskjeden har eksistert i Oslo i flere år og åpnet nylig butikk i Lille Grensen - nå står Bergen for tur. Butikken åpner dørene 20. juni og vil ligge i Strandgaten 7. Butikken kommer til å huse et bredt spekter av interiørobjekter, smarte lagringsløsninger, kjøkkenutstyr og flere herlige planter og potter. Alle produkter med et naturlig preg i valg av materiale, farge, håndverk eller holdbarhet.

”Bergen har alltid vært høyt opp på listen vår, og nå har vi funnet en lokasjon som vi føler som passer vårt konsept og som lever opp til kundenes forventninger. Vi ser frem til å komme til Bergen og jobbe for fullt for å få til en suksessfull butikkåpning", sier Carl Michael Bergendahl, som er daglig leder i Granit.

Ses vi den 20. juni?

Les også: Ikke gå glipp av denne butikken om du er i Oslo

© Granit