KAMI DEPARTMENT:
© Birgit Fauske

Kami Department lanserer nye fototrykk

Kami Department lanserer enda en fotokunstserie signert en norsk moteprofil. Storm Pedersen, kreativ leder i det nye herremagasinet Pål Magazine, lar det maskuline råde.

FOTOTRYKKENE SLIPPES I DAG

Tatoverte kropper i forvridde stillinger og skinnende sølvfolie går igjen i bildeserien Man Shine signert Storm Pedersen. Kami Department, som selger fotokunst og grafiske trykk til veggen, ønsket nemlig i samarbeid med det nye herremagasinet Pål Magazine å gi plass til et mer maskulint uttrykk i utvalget sitt. Kreativ leder i herremagasinet, Storm Pedersen, ville da gjerne la mannen selv få skinne, og gi ham plass i et interiørunivers som ofte er preget av feminin estetikk.

svart hvit fotokunst
© Birgit Fauske

Vi synes tatoveringene skaper en egen dimensjon i motivene, og en interessant motvekt til den mer florale og fargerike fotokunsten som regjerer nå. Alle trykkene i serien vil koste 700 kr.

fotokunst mann
© Birgit Fauske

DESIGNSAMARBEID MED CELINE AAGAARD

Men dette er ikke den første kolleksjonen der en moteprofil har regien. I samarbeid med ulike designere, fotografer, og andre kreative skal Kami Department fortløpende utvide sortimentet sitt, og moteredaktør og designer Celine Aagaard var med allerede da Kami Department åpnet opp nettbutikken i juni. Med lidenskap for fotografi, ville hun skape en bildeserie som ikke går av moten. Og resultatet er så absolutt tidløst. Med elementet vann lar hun motiver av bassenger, hav og svaberg fortelle historier om kjærlighet og tid som står stille – blant annet.

Celine Aagaard
© Birgit Fauske

Vi henger gjerne sommeren på veggen med bildene signert Celine Aagaard.

Celine Aagaard fotokunst
© Birgit Fauske

Som alltid heier vi på spennende, norsk design og gleder oss til å se hvilke andre samarbeid som lanseres! Sjekk ut hele kolleksjonen til Storm Pedersen og Celine Aagaard, samt resten av det vakre fotokunstuniverset til Kami Department her.

Serien Man Shine er tilgjengelig fra i dag tirsdag 14 august!