Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Finn noe å samle på!

Kommende generasjoner vil takke deg.

Kjenn ekstra godt etter. Helt inn i hjerterota. Er det sånn at du bare ikke kan leve uten? Er den for vakker til å gå forbi? Gjør den dagen din litt gladere, fordi du bare må smile når du ser den?

Sånn kan det oppleves når du kommer over den lampen, den stolen, det objektet – alle kunstverk i seg selv, og verdt å investere i når du får sjansen. Det trenger ikke en gang å være noe dyrt, så lenge du kjenner det harmonerer med din estetiske sans, følelsen av å ville ta med deg noe inn i livshistorien din, at det er en del av kulturarven din – og som til og med etterkommerene dine vil ha glede av.

Vi snakker ikke om å investere for å få finansiell avkastning eller for å øke en eventuelt strebende status. Nei, oppsøk auksjoner etter bruktfunn og trål gallerier etter nye talenter, og finn noe du vil ta inn i samlingen din. Du vil ikke angre!

© Utopia Retro Modern

Sjenken Darby ble tegnet av Torbjørn Afdal rundt 1960 og produsert av Nesjestranda. Nå kan du få tak i den i vintagebutikker som Utopia Retro Modern i Oslo.

© Annar Bjørgli for Nasjonalmuseet

Sven Ivar Dysthe designet stolen 1001 for Dokka i 1959.

© Pettersen & Hein

Den norsk-danske designer-/kunstnerduoen Pettersen & Heins objekter beveger seg mellom design og kunst.

© Kneip

Skulpturen Værbitt er formgitt av Kneip i år, og har hatt stor suksess på internasjonale utstillinger.

© Margit Seland

Margit Seland står bak den nye brukskunstserien Tuthanka. Det lekne formspråket og kombinasjonen av keramikk og plast gjør den ekstra spennende.

© Formafantasma

Formafantasmas De Natura Fossilium-serie av vulkanstein er som små kunstverk.

© The Apartment

Den originale grønnfargen på Castiglionis Snoopy-lampe fra 1967 er helt nydelig! Dessverre produserer ikke Flos lampen med denne fargen lenger, men er du heldig kan du finne den hos vintagebutikker som theapartment.dk eller på ulike nettauksjoner.

© Blomqvist

Emalje og teak utgjør bordplaten i sidebordet av Hermann Bongard fra 1961.

© Gubi

Sofaen Grand Piano fra Gubi i 1986 er en spennende investering for fremtidige generasjoner.

© Fritz Hansen

Vintageutgaver av Arne Jacobsens stol Mauren fra 1952 er en samling verdig! Produseres også ny av Fritz Hansen.

© Fredericia Furniture

Skinnet i Børge Mogensens Jagtstol fra 1950 er aller finest i vintageform. Men om du har litt tålmodighet, vil en ny fra Fredericia Furniture etter hvert få den samme patinaen.

Håndplukket til deg