10 trender som vil prege interiøret ditt

Vi var til stede på møbelmessen i Milano for å se hva som vil prege designverdenen i tiden fremover. Her er noen av høydepunktene!

Personlige rom
© Produsenten

Leken fargebruk, overraskende sammensetninger av møbler og stilarter og snodige kuriositeter satt på utstilling gjorde mange av utstillingene uttrykksfulle og personlige. Studiopepe hadde stylet en leilighet, kalt The Visit, med produkter fra blant andre Aytm, CC-Tapis, Vitra og Molteni.

Den personlige trenden har nådd rommet der vi ønsker total avslapning, og nå vil vi ha farger, tekstur og treverk også der. Her er 15 nyheter som gjør det lille ekstra på badet ditt.

Interessante kombinasjoner
© Produsenten

For produsenten Arper er «Together» stikkordet for årets lanseringer og utstilling, som ble basert på interessante møter mellom form, materialer og farger. Inspirerende!

Her har vi satt sammenfire spennende moodboards med materialer og farger som passer inn i fire forskjellige stiler.

Fargerik maksimalisme
© Produsenten

Komplekse fargepaletter var å se mange steder. Utstillingsstanden til Carl Hansen & Søn var innredet som en leilighet med seks rom – alle malt i dype, rike farger.

ekspertens tips til hvordan du bruker trendfargene i hjemmet ditt!

Fokus på materialer og taktilitet
© Produsenten

Den unge danske duoen Witek Golik presenterte den grafiske teppeserien Comfort Collection, med et tidstypisk uttrykk.

Rosa er en farge som vi allerede har begynt å se en del av i interiøret, og alle nyanser er godt representert i trendbilde. Den tyggisrosa fargen er ekstra kul mot én spesiell farge, mener ekspertene.

Lek med farger og former
© Produsenten

Spanske Jaime Hayon har hatt et hektisk år, og hans lekne, tegneserieaktige design var å se hos mange produsenter. GamFratesi hadde designet tekstilmasker til lanseringen av nye farger hos Kvadrat.

Her er 7 tips til hva du bør tenke på når du skal velge teppe!

Stilhistoriske referanser
© Produsenten

Post-modernismen var tydelig inspirasjon for mange designere. Ombré Glass Chair, designet av latviske Germans Ermics, er en hyllest til Shiro -Kuramata og hans ikoniske glassstol fra 1976.

Skal du ha ny stol eller kanskje nytt bord?Her er 38 bord og stoler som kompletterer hverandre!

Uttrykksfulle utstillinger
© Produsenten

Det franske motehuset Hermès sto for en av de mest spektakulære utstillingene. Blant kulissene av hvitmalte murvegger og terrakottagulv, ble deres Collection for the homes 2017–2018 presentert, med møbler i rotting, tre og skinn og fargesterke tekstiler.

Her er 28 møbler i alle regnbuenes farger!

Frodige omgivelser
© Produsenten

I år, som de forgående år, var det viet stor plass til planter i de ulike utstillingene. Som vist her fra standen til italienske Lema.

Jonas Bjerre Poulsens alternativ til et orangeri er fylt med planter og design.Se det kuraterte uterommet hans her!

Farger og varige materialer
© Produsenten

Designerduoen Raw Color tok i bruk grunnleggende fargeteori-prinsipper da de designet det håndvevde ullteppet Blend for Nanimarquina.

Hold deg oppdatert på design og få nyhetsbrev tilsendt direkte til innboksen din!

Poesi og kunst
© Produsenten

Den konseptuelle og kunstneriske utstillingen Holy Wallpaper, var som et ikke-religiøst tempel til ære for design. Blant de utstilte verkene var installasjonen Stairway to Heaven, designet av norske Snøhetta og Everything Elevated, og produsert av danske Erik Jørgensen.