Iselins interiørfavoritter

Se hva den kjente modellen og arkiteturstudenten Iselin Steiro har forelsket seg i.

Iselins interiørfavoritter
© bo-bedre.no

Modellen og arkitekturstudenten Iselin Steiro har en sterkt utviklet sans for form og estetikk. Lysestakene på bildet var kjærlighet ved første blikk. Klikk videre og få historien bak kjøpet, i tillegg til seks andre interiørfavoritter fra hennes hjem og ønskeliste.

Lysestaker fra Ted Muehling
© Ted Muehling
  • Dette var kjærlighet ved første blikk. Ted Muehling har en utrolig fin liten gullsmedbutikk i SOHO i New York. Jeg var der for å kjøpe et par øredobber jeg hadde sett meg ut, da jeg fikk øye på disse fantastiske lysestakene. De kostet langt mer enn jeg før trodde jeg ville være villig til å betale for en lysestake, men det var ingen vei tilbake. Jeg kjøpte fire stykker i ulike høyder. Tidløst.
Velorbis’ sykler
© Velorbis

Har bare sett dem på nettsiden til dette danske firmaet, men de ser så utrolig fine ut - og jeg ser for meg at de er deilige å sykle på! Liker spesielt godt modellen Victoria Classic med de flotte, buede linjene. Den er elegant og litt retroaktig uten at det blir for mye av det gode. www.velorbis.com

Togo-sofaen
© Ligne Roset
  • Denne elleville oransje sofaen ble designet av Michel Ducaroys for Ligne Roset i 1973. Den er ganske rar og ganske fantastisk samtidig! En gang i et fremtidig hus skal vi ha denne sofaen i en ekstra stue, der man kan ta seg en passende romskipsettermiddagslur.
Eames’ House Bird
© Hay
  • Vanligvis er jeg ikke spesielt fan av gjenstander som kun er til pynt og ikke har en bruksfunksjon. Men denne husfuglen er veldig fin, og appellerer samtidig til den barnlige siden av meg. Designen er leken og enkel uten å være banal.
Vegguret Banker’s
© Fritz Hansen
  • Har egentlig Arne Jacobsen designet noe som helst som ikke er en fryd å se på? Dette vegguret er minimalistisk, men den røde prikken og detaljene på «tallene» gjør den likevel helt spesiell. Jeg kjøpte det nettopp til kjøkkenet, og det ble straks mye hyggeligere å konstatere at tiden går for fort, sier Iselin
Jærstolen Aksel
© Aksel Hansson
  • Stolen har en «staut norskhet» ved seg som jeg liker. Den er beskjeden i all sin enkelhet, men også ren og fin å se på. Og ikke minst er den veldig god å sitte på.
Oleana-pledd
© Oleana
  • Passe romantisk og passe moderne. Kvaliteten er dessuten upåklagelig!