Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Bo Bedre Designpris 2018!

Enda et lite tilbakeblikk fra forrige ukes feiring da Bo Bedre Designpris 2018 gikk av stabelen: Se videosnutt fra festen her!

© Helene Bye

Forrige uke var det mye å feire! I år fyller nemlig Bo Bedre 15 år, og det er ti år siden Bo Bedre Designpris først så dagens lys. Utviklingen på designfeltet har i tillegg vært enorm, og det er med stor glede av vi tok imot over 300 påmeldte til å feire norsk design med oss på Youngstorget denne kvelden! En liten videosnutt oppsummerer årets designprisutdeling:

Videoproduksjon: Yrjan Sundfør Rodrigues

Tusen takk til alle prisutdelerne: David Thulstrup, Runa Boman, Stine Johansen, Odd Klev, Lisbeth Larsen, Lars Ernst Hole, Kirsten Visdal og Finn Eirik Hinrichsen. Takk også til Lundhs som leverte de vakre prisene i Norges nasjonalstein larvikitt, som vinnerne fikk med seg hjem. Og takk igjen til vår samarbeidspartner Ikea som rigget opp en scene midt på Youngstorget i Oslo der vi fikk avholde festen, og for støtten til årets nykommer på 100 000 kroner!

Håndplukket til deg